• Šobrīd

    weather img

    Rīga -6°C Mākoņains, DA vējš, 3.09 m/s

    Dedzinātā basku siera kūka

    Siera kūkas
    Sandija Šēnberga
    30. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dedzinātā basku siera kūka
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Dedzinātā basku siera kūka
    Kūka, ko ļoti vienkārši pagatavot, taču tā ir eleganta un neticami bagātīga. Recepte, ko noteikti izmēģināt – arī, ja kūku cepšana nav tavs aicinājums.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    1st
    • Sakuļ krēmsieru, maskarponi, saldo krējumu, cukuru, vaniļu un sāli.
    • Pa vienai pievieno olas.
    • Pēdējos iejauc miltus.
    • Formu izklāj ar cepampapīru divās kārtās, ieklāj siera masu un cep 200 grādos aptuveni 50 minūtes, kamēr virsa apdegusi.
    • Atdzesē. Pēc vēlēšanās vardekorēt ar plombīra saldējumu, karameļu mērci un grauzdētiem pekanriekstiem.
    • Karameļu mērcei cukuru ber pannā, pievieno nedaudz ūdens un karsē, kamēr
    • cukurs kļūst brūns.
    • Uzmanīgi, pa daļām pievieno saldo krējumu. Atdzesē.

     

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+