• Cūkas fileja garšaugu kuskusā

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    16. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    **Cūkas fileja** garšaugu kuskusā
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    **Cūkas fileja** garšaugu kuskusā
    Ideja darbdienas vakariņām. Sulīgas, zibenīgi pagatavojamas cūkgaļas karbonādes līdzās aromātiskam kuskusam. Viss būs gatavs pusstundā un garšos pasakaini!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Sīpolu un ķiplokus sasmalcina, baklažānu sagriež kubiņos, pannā sakarsētā eļļā apmaisot cep mīkstus.
    • Pievieno gabaliņos sagrieztus kaltētos tomātus, pārlej buljonu, uzvāra, iemaisa kuskusu, rīvētu citrona miziņu, sulu, sāli un piparus.
    • Noņem no uguns, pannai uzliek vāku. Tur 5 minūtes, tad iemaisa rupji sagrieztas spinātu lapiņas.
    • Cūkas fileju sagriež biezās šķēlēs. Tās viegli saplacina, pārkaisa ar garšaugu maisījumu, papriku, sāli, pipariem.
    • Lielā pannā sakarsētā eļļā gaļu apgrozot cep 1 minūti no katras puses, līdz izcepas cauri.
    • Kuskusu sadala porcijās, virsū liek ceptās gaļas šķēles.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē