Kuskusa salāti ar turku zirņiem un citrusaugļiem

Salāti
Daina Lapiņa
23. marts
1 komentārs

Drukāt

Saglabāt

Kuskusa salāti ar turku zirņiem un citrusaugļiem
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Kuskusa salāti ar turku zirņiem un citrusaugļiem
Košas, gardas un veselīgas vakariņas, kas būs gatavas nepilnā pusstundā un atstās gandarījuma un enerģijas pēcgaršu.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
30m
  • Kuskusam pārlej 1 glāzi verdoša ūdens, atstāj uz 10 minūtēm uzbriest.
  • Tad ar dakšiņu uzirdina, iemaisa 1 apelsīna norīvētu miziņu, smalki sakapātas pētersīļu lapiņas, sāli, piparus un nedaudz olīveļļas.
  • Abus apelsīnus nomizo, rūpīgi noņem visu balto miziņu un ar asu nazi izgriež apelsīna segmentiņus, atstājot plānās plēksnītes starp tiem.
  • Iztecējušo sulu saglabā, arī no izgriezto segmentiņu pārpalikumiem izspiež sulu.
  • Tomātiņus pārgriež uz pusēm, sīpolu sasmalcina, olīvas pārgriež uz pusēm vai sagriež 4 daļās, kumkvatus sagriež ripiņās.
  • Liek klāt turku zirņus un izgrieztos apelsīnu segmentiņus, pārlaista ar saglabāto apelsīna sulu, 2 ēdamkarotēm eļļas, pārkaisa sāli un piparus.
  • Uzmanīgi sajauc un pasniedz, uzliekot virsū kuskusam.

1 komentārs

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+