• Kuskusa salāti ar turku zirņiem un citrusaugļiem

    Uzkodas un salāti
    Daina Lapiņa
    23. marts, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Kuskusa salāti ar turku zirņiem un citrusaugļiem
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Kuskusa salāti ar turku zirņiem un citrusaugļiem
    Košas, gardas un veselīgas vakariņas, kas būs gatavas nepilnā pusstundā un atstās gandarījuma un enerģijas pēcgaršu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Kuskusam pārlej 1 glāzi verdoša ūdens, atstāj uz 10 minūtēm uzbriest.
    • Tad ar dakšiņu uzirdina, iemaisa 1 apelsīna norīvētu miziņu, smalki sakapātas pētersīļu lapiņas, sāli, piparus un nedaudz olīveļļas.
    • Abus apelsīnus nomizo, rūpīgi noņem visu balto miziņu un ar asu nazi izgriež apelsīna segmentiņus, atstājot plānās plēksnītes starp tiem.
    • Iztecējušo sulu saglabā, arī no izgriezto segmentiņu pārpalikumiem izspiež sulu.
    • Tomātiņus pārgriež uz pusēm, sīpolu sasmalcina, olīvas pārgriež uz pusēm vai sagriež 4 daļās, kumkvatus sagriež ripiņās.
    • Liek klāt turku zirņus un izgrieztos apelsīnu segmentiņus, pārlaista ar saglabāto apelsīna sulu, 2 ēdamkarotēm eļļas, pārkaisa sāli un piparus.
    • Uzmanīgi sajauc un pasniedz, uzliekot virsū kuskusam.

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē