• Cepts ķirbis ar vistu, pupiņām un apelsīnu

    Ķirbju ēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    10. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepts ķirbis ar vistu, pupiņām un apelsīnu
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Cepts ķirbis ar vistu, pupiņām un apelsīnu
    Recepte bagātīgām ģimenes vakariņām, kuru pagatavošana neatstās netīru trauku kalnu. Viss saliekams vienā pannā – ērti, vienkārši un skaisti!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    1st
    Kopējais laiks
    1st 20m

     

    • Ķirbi sagriež šķēlēs, kopā ar vistu stilbiņiem liek cepampannā, pārkaisa sāli, piparus un garšaugu maisījumu, pārlaista eļļu un citrona sulu.
    • Visu sajauc un ieberzē, lai visi produkti ir labi pārklāti ar maisījumu.
    • Izkārto pannā vienmērīgi, pa starpām ierūmējot arī apelsīna daivas ar visu mizu un timiāna, rozmarīna zariņus.
    • Krāsnī 200 grādu temperatūrā cep 30 minūtes.
    • Pa to laiku pupiņas sajauc ar saberztu ķiploku un nedaudz eļļas, liek pie ķirbja un vistas pannā, cep vēl 25–30 minūtes.
    • Izceptus pārber ar brūklenēm.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Daba un Dzīvnieki

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Abonē