• Ķirbja un grūbu salāti

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    23. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ķirbja un grūbu salāti
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Ķirbja un grūbu salāti
    Vienkārša recepte, kas noderēs kā viegla un gana izskatīga piedeva svētku pamatēdienam. Otrs variants – ņemšanai uz darbu ikdienā. Granātābols šiem salātiem piešķir īpašu svaigumu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    1 vērtējums
    5/5

     

    • Pērļu grūbas izvāra pēc instrukcijas uz iepakojuma.
    • Ķirbi nomizo, sagriež mazos kubiņos, pannā uzkarsētā eļļā apgrozot izcep mīkstus un zeltaini brūnus, liek pie izvārītajām grūbām.
    • Izloba granātābola sēkliņas, sasmalcina pētersīļus, arī tos pievieno.
    • Citrona sulu sajauc ar medu, 3 ēdamkarotēm eļļas, sāli un pipariem pēc garšas. Labi sakuļ un iecilā salātos.
    • Tāpat var gatavot salātus no parastajām miežu grūbām, tās iepriekš izmērcējot, lai ātrāk izvāras.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē