Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Vistas fileja dārzeņos ar rīsiem

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    31. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vistas fileja dārzeņos ar rīsiem
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Vistas fileja dārzeņos ar rīsiem
    Ātri pagatavojama recepte darbdienu vakariņām. Vistas fileja ar dārzeņu kaudzi – liess, kā arī šķiedrvielām un vitamīniem bagāts ēdiens.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    • Rīsus sālsūdenī izvāra un nokāš.
    • Vistas fileju sagriež nelielos gabalos, arī visus dārzeņus sagriež.
    • Dziļā pannā uzkarsē eļļu, tajā liek sagriezto fileju, ātri apmaisa, lai karstumā apraujas un liek klāt sagrieztos dārzeņus.
    • Pārkaisa sāli un piparus, garšaugu maisījumu, apmaisot visu cep 10–15 minūtes, līdz dārzeņi mīksti un vistas gabaliņi izcepušies.
    • Pārlej un iemaisa čili mērci.
    • Pasniedz ar izvārītajiem rīsiem.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē