• Šobrīd

    weather img

    Rīga +3°C Mākoņains, Z vējš, 6.69 m/s

    IZPROT TAVAS SĀPES

    Vistas fileja dārzeņos ar rīsiem

    Vistas gaļas ēdieni
    Daina Lapiņa
    31. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vistas fileja dārzeņos ar rīsiem
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Vistas fileja dārzeņos ar rīsiem
    Ātri pagatavojama recepte darbdienu vakariņām. Vistas fileja ar dārzeņu kaudzi – liess, kā arī šķiedrvielām un vitamīniem bagāts ēdiens.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    • Rīsus sālsūdenī izvāra un nokāš.
    • Vistas fileju sagriež nelielos gabalos, arī visus dārzeņus sagriež.
    • Dziļā pannā uzkarsē eļļu, tajā liek sagriezto fileju, ātri apmaisa, lai karstumā apraujas un liek klāt sagrieztos dārzeņus.
    • Pārkaisa sāli un piparus, garšaugu maisījumu, apmaisot visu cep 10–15 minūtes, līdz dārzeņi mīksti un vistas gabaliņi izcepušies.
    • Pārlej un iemaisa čili mērci.
    • Pasniedz ar izvārītajiem rīsiem.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+