• VIDEO: «Lidotāji» paliek bez tiesībām – 151 km/h pa koplietošanas ceļiem

    Auto
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadri no video
    14. februārī Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes amatpersonas fiksēja kādu automašīnas «Mercedes-Benz» vadītāju, kurš traucies ar 151 km/h. Kopumā trešdien Vidzemes reģionā kopumā uzsākti 44 administratīvā pārkāpuma procesi par ātruma pārsniegšanu.

    Trešdien, 14. februārī, pulksten 11.44 Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Rietumvidzemes iecirkņa Reaģēšanas nodaļas amatpersonas Valmieras nov., Kocēnu pag. apturēja kādu ātrumpārkāpēju. Automašīnas «Mercedes-Benz» vadītājs pa autoceļu Inčukalns – Valmiera – Igaunijas robeža, virzienā uz Valmieras pusi traucās ar 151 km/h, vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 kilometri stundā.

    Savukārt mirkli vēlāk, pulksten 12.17, tajā pašā ceļa posmā, automašīnas «Hyundai» vadītājs, vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h, traucās ar 150 km/h.

    Saskaņā ar Ceļu satiksmes likumu, vadītājiem par šo braucienu draud naudas sods no 240 – 480 eiro un transportlīdzekļa vadīšanas tiesību aizliegums uz trīs mēnešiem.

    Valsts policija aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošana apdraud ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un veselību.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē