• No 19.februāra Rīgā mainīs vairāku sabiedriskā transporta pieturvietu nosaukumus

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    9. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    No 19.februāra Rīgā tiks mainīti vairāku sabiedriskā transporta pieturvietu nosaukumi, aģentūru LETA informēja SIA «Rīgas satiksme» pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane.

    Nosaukums tiks mainīts 47. un 50.autobusa maršruta pieturvietām «Katlakalna iela», kas atrodas Krustpils ielā, abos virzienos. Turpmāk šīs pieturvietas sauks «Mazā Rencēnu iela». 

    Nosaukums tiek mainīts, lai 47.autobusa maršrutā virzienā no Abrenes ielas uz Getliņiem divām pēc kārtas secīgām pieturvietām nebūtu vienāds nosaukums «Katlakalna iela» un pasažieros neradītu apjukumu.

    Nīcgales ielā 11. un 16.trolejbusa maršruta pieturvietām «Purvciems» abos kustības virzienos tiks mainīts nosaukums uz «Purvciema iela». Ņemot vērā, ka 18. un 23.trolejbusa maršruta galapunkta pieturvietu nosaukums ir «Purvciems», izmaiņas 11. un 16.trolejbusa maršruta pieturvietu nosaukumā veiktas, lai uzlabotu pasažieru iespējas orientēties un mazinātu pārpratumu iespējas.

    Savukārt Deglava ielā esošajām pieturvietām «Nīcgales iela» abos virzienos un Nīcgales ielā esošajai pieturvietai «Nīcgales iela» virzienā no centra tiks mainīts nosaukums uz «Itas Kozakevičas iela».

    Pagājušā gada augustā ielas posmu starp Deglava ielu un Nīcgales ielu pārdēvēja par Itas Kozakevičas ielu. Līdz ar to Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisija lēmusi mainīt pieturvietu nosaukumus.

    Pieturvietās apstājas 3., 6., 13., 47., 50., 51., 52. autobusa un 11., 22. trolejbusa maršruts, kā arī reisos no un uz parku 16.trolejbusa maršruts.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē