• Svini Ziemassvētkus kopā ar «Lāčiem»

    Reklāmraksts
    23. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Gada gaidītākie un viennozīmīgi burvīgākie svētki ir Ziemassvētki. Neskatoties uz to, ka vakaros agri paliek tumšs, šie svētki tik un tā paliek paši gaišākie. Pilsētas kļūst pasakaini skaistas – ielas tiek brīnumaini izgaismotas, eglītes tiek izrotātas, dekorācijas katrā skatlogā liek aizmirst ikdienas rūpes un iegrimt svētku atmosfērā.

    Ziemassvētku gaidīšanas laiks ir ne vien prieka un svētlaimes pilns, bet arī satraucošs. Ko dāvināt tuviniekiem un draugiem, un ko mīļajiem pedagogiem, kā sveikt savus sadarbības partnerus, kolēģus un viņu bērnus? «Lāči» piedāvā sagatavot Jums jaukas Ziemassvētku dāvanas, kuras Jums nogādāsim tieši uz svētkiem.

    «Lāčos» top brīnumskaistas, pārdomātas un gardas dāvanas. Tajās tiek iekļauti gan «Lāču» svētku produkti, gan arī citu Latvijas ražotāju produkti. Ziemassvētku dāvanas ir dažādās cenu kategorijās, tādējādi pircēji var izvēlēties savam budžetam piemērotākos dāvanu komplektus. Piedāvājumā ir arī dāvanu komplekti BĒRNIEM, kur ir ielikti dažādi gardumi, kas īpaši garšo mazajiem kārumniekiem.

    Plašais Ziemassvētku gardumu klāsts no «Lāčiem»

    Lāči īpaši gatavojas Ziemassvētkiem. Te ir radīts Ziemassvētku produkcijas klāsts, kas ir daudzveidīgs un unikāls. Produkti ir ietērpti skaistos Ziemassvētku iepakojumos. Ziemassvētku noskaņa un svētku burvība ir jūtama ikvienā produktā – garšā, smaržā un estētiskajā baudījumā.

    Šeit top dažādu garšu piparkūkas, tostarp klasiskās «Lāču» plānās piparkūkas, marcipāna-medus, rudzu-medus, rudzu-laima un «jaunums» - piparkūkas ar apelsīniem. Lai varētu no sirds izbaudīt svētku prieku un noskaņu, aicinām pašiem pagatavot savas īpašās piparkūkas no «Lāču» piparkūku mīklām. Izmantojot šīs mīklas, Jums izdosies izcili gardas piparkūkas. Tās lieliski sader ar dažādām augļu un ogu mērcītēm un tējām, tāpēc «Lāču» piedāvājumā ir arī dažādi komplektiņi.

    Lielisks svētku galda un dāvanu papildinājums ir izsmalcinātie šokolādes meistardarbi, kas gatavoti no īstas beļģu šokolādes un brīnumgardiem pildījumiem – pildītās šokolādes tāfelītes, šokolādes konfektes ar Ziemassvētku garšām, dražejas, kā arī šokolādes medaljoni ar izcilu rudzu rīvmaizes un balzama pildījumu.

    «Lāčos» tiek radīti arī gardākie konditorejas izstrādājumi, tai skaitā tortes un kūkas, mandarīnu kēkss, kas ir cilvēku iemīļots jau vairākus gadus, kā arī cepumi.

    Ir padomāts arī par bērniem – mazajiem kārumniekiem un svētku baudītājiem. Ziemassvētku dāvanu un prieku radīšanas sarakstā neiztrūkstoša sastāvdaļa vienmēr ir bijis «Lāču» piparkūku namiņš. Saliekams un apēdams Ziemassvētku gardums, kas rada neatkārtojamus, siltus kopā būšanas mirkļus. Sortimentā arī ir citi radošie komplekti.

    Dāvanu papildināšanai vai mazam, mīļam sveicienam izvēlieties «Lāču» mazos svētku produktus. Katrs ir ar savu stāstu, vēlējumu. Piepogā laimi ar «laimīgo pogu», novēli laimi, prieku un pārticību ar «laimīgo pakavu», kā arī pilnu maciņu Jaunajā gadā ar «veiksmes monētiņām». 

    Svētku sajūtas radīšanas burvība ceptuvē «Lāči»

    «Lāčiem» Ziemassvētki ir vismīļākie svētki. Lai par to pārliecinātos, aicinām uz sirsnīgo Piparkūku gatavošanas ekskursiju. Ekskursija paredzēta gan bērniem, gan pieaugušajiem. Izzinošā un radošā darbošanās ilgst 1–1,5 stundu. Šajā laikā uzzināsiet visu par piparkūku gatavošanu, būs dažādas smaržu un garšu spēles, veidosiet savas unikālās un īpašās piparkūkas, dekorēsiet, cepsiet un iepakosiet tās kā pašam tīk, savas konditora prasmes iemēģināsiet arī saldo groziņu gatavošanā, neiztikt arī bez Ziemassvētku gardumu degustācijām.

    Rezervācijas ekskursijām tiek veiktas pa tālruni +371 29256676 vai rakstot uz e-pastu [email protected] .

    No sirds novēlam ikvienam sajust maģisko Ziemassvētku burvību – ar labām domām, svētku noskaņu, kopābūšanu un visgardākajiem «Lāču» produktiem!

    Ceptuve «Lāči» ar vislielāko atbildību jau 30 gadus nes Latvijas vārdu arī plašajā pasaulē, turot godā latviešu tautas simbolu – īstu rudzu maizi. Maizi, kas gatavota pēc senām latviešu maizes cepšanas tradīcijām, izmantojot tikai kvalitatīvas un dabīgas izejvielas. Bet visu pamatā ir rūpīgs roku darbs, atbildība un liela mīlestība! Pa īstam un no sirds.

    Lai saņemtu 2023.gada Ziemassvētku dāvanu katalogu vai veiktu pasūtījumu, sazinieties ar mums: zvaniet uz telefona numuru +371 20208650 vai rakstiet uz e-pastu [email protected].

    Visplašākais Ziemassvētku produkcijas klāsts ir visos «Lāču» veikalos, izvēlies tuvāko veikalu šeit: https://laci.lv/lv/kontakti/  .

    Ērti pasūtījumus veikt ir «Lāču» internetveikalā: www.laci.lv.

    Lai priecīgi svētki!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē