• Stiliste iesaka: kā izvēlēties savam dzīvesveidam atbilstošāko viedpulksteni

    Reklāmraksts
    5. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pateicoties mūsdienu viedpulksteņu plašajam funkcionalitātes un iespēju klāstam, šīs viedierīces ieņem arvien nozīmīgāku lomu mūsu ikdienā ne tikai kā atbalsts veselīga dzīvesveida mērķu sasniegšanā un veselības mērījumu pārraudzībā, bet arī koptēla veidošanā.

    Jaunais Huawei Watch GT4 ir savas jomas flagmanis – tas apvieno eleganci un klasiskas dizaina vadlīnijas kopā ar modernu pieskārienu, kas ļauj tā valkātājam saglabāt savu oriģinalitāti, vienlaikus pielāgojot viedpulksteni jebkurai dzīves situācijai. Plašāk par to, kā savā garderobē iekļaut vienu no aktuālākajiem mūsdienu stila elementiem, stāsta stila un etiķetes eksperte Guna Leiškalne-Roka.

    Savs viedpulkstenis katrai personībai

    Pieņemot izvēli par viedpulksteņa iegādi un cenšoties to iekļaut savā ikdienas koptēlā, eksperte iesaka izvēlēties viedierīci, kas visvairāk atbilst katra valkātāja individuālajam dzīvesveidam un personībai, tādējādi garantējot labi saderību ar garderobi.

    «Ja ir grūti izvēlēties sev piemērotu viedpulksteni un mulsina plašais piedāvājuma klāsts, iesaku sākt ar Huawei Watch GT4 46mm un 41mm viedpulksteņu sēriju. Tā nodrošinās lielisku iespēju pieskaņot ierīci savam ikdienas ritmam – piemēram, pulkstenis ar melnu gumijas siksniņu piestāvēs cilvēkam ar aktīvu dzīvesveidu, pulkstenis ar metāla siksniņu būs reprezentatīvāks un labāk iederēsies darījumu pasaules cilvēka garderobē, savukārt pulkstenis ar zaļo kompozītmateriāla siksniņu izskatīsies labi pilsētas profesionālim un kreatīvās jomas pārstāvim,» vērtē G.Leiškalne-Roka.

    Pēc stila un etiķetes ekspertes domām, Huawei Watch GT4 viedpulksteņu lielākā priekšrocība ir universālais izskats, jo, pateicoties viegli nomaināmai siksniņai un plašai ciparnīcu izvēlei, tos iespējams pieskaņot arī dažādiem dzīves notikumiem – piemēram, pulksteni ar balto ādas siksniņu var izvēlēties tik neierasti silto un saulaino rudens dienu, kas mūs šogad lutina, vai sen pelnīta atvaļinājuma un greznu vakariņu baudīšanai.

    Savukārt pulksteni ar gaišā zelta Milanese un sudraba nerūsējošā tērauda siksniņu var valkāt dienā, kad paredzētas biznesa tikšanās vai citi lietišķa rakstura notikumi. Arī viedpulksteņa ciparnīca koptēla ansamblim var piešķirt pavisam jaunas notis, vienā mirklī stingru un lietišķu pulksteni pārvēršot romantiskā un pat koķetā.

    Personalizēts izskats un funkcionalitāte

    Viedpulkstenis šodien kļuvis nevis par iegribu, bet drīzāk aktīva mūsdienu pilsētnieka nepieciešamību un teju neatņemamu ģērbšanās stila sastāvdaļu, pildot gan tēla papildināšanas, gan arī praktiska rakstura funkcijas. Tomēr, ja viedpulksteņa iekļaušana koptēlā līdz šim bijis neapspriests jautājums, labāk izvēlēties ierīci, kas sniedz vislielāko izvēles brīvību.

    Mūsdienu dinamiskais dzīves ritms diktē savas prasības, tāpēc viedpulkstenim ir jābūt pēc iespējas universālākam un jāatbilst moderna cilvēka plašo vajadzību klāstam. «Vissvarīgākais, lai ierīce nodrošina nepieciešamās funkcionalitātes prasības un vienlaikus ir viegli integrējama katra cilvēka garderobē un piemērota visdažādākajām dzīves situācijām. Man pašai patīk viedpulksteņi, kas vizuāli līdzinās klasiskiem pulksteņiem,» komentē stila eksperte Guna Leiškalne-Roka.

    Visbeidzot – viedpulkstenim ir jābūt saskaņā ar personas koptēlu, taču visiem spēkiem mēģināt to integrēt kopējā izskata ansamblī arī būs lieki. «Piemēram, ja viedpulksteņa siksniņa ir balta, tas nekādā gadījumā nenozīmē, ka nagu lakai un rokassomiņai arī jābūt baltai – pilnīgi pietiks, ja tas atbildīs ansambļa kopējai noskaņai,» iesaka eksperte.

    Jaunā Huawei Watch 4 viedpulksteņu sērija sevi pieteikusi ar līdz sīkākajām niansēm pārdomātu dizainu – 46 mm viedpulksteņa korpuss ir pārtapis ģeometriskā astoņstūra formā, kas piešķir mūsdienīgu, taču vienlaikus klasisku izskatu, savukārt 41 mm viedpulksteņa ārējais zelta ietvars piešķir vieglumu un izsmalcinātību.

    Nav aizmirsts arī par viedpulksteņu ciparnīcas dizainu, kas nemanāmi, bet efektīvi papildina ierīces koptēlu. Watch sērijas jaunpienācēji lielu uzmanību pievērš detaļām un funkcionalitātei, piemēram, atbalstot vienmēr ieslēgtu displeju, taču vienlaikus nezaudējot eleganci un augstu darbības efektivitāti.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē