• Rudens modes tendences 2023. gadā

    Reklāmraksts
    27. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    Jauna sezona, jauna garderobe, jaunas modes tendences 2023. gada rudenī. Apkopojot un izpētot pasaules modes namu jaunākās kolekcijas, iezīmējas šī gada aktualitātes. Labā ziņa – daļa no rudens apģērbiem, kas tika izrādīti modes skatēs, atrodami teju ikvienā skapī.

    Savu uzvaras gājienu turpina kapsulas garderobe un minimālisma stils. Līdz ar aukstās sezonas iestāšanos, arī apģērbā parādās biezāki un raupjāki adījumi. Krāsu gamma saglabājusies nemainīga – melns, tumši zils, bordo. Taču šogad krāsu paletē pievienojies kāds pārsteigums, par ko lasi un uzzini tālāk!

    Sarkans, sarkans, sarkans

    Lai arī ierasts rudens sezonā redzēt tumšos, piesātinātos zemes toņus – zilu, zaļu, brūnu, melnu un bēšu, modes tendences 2023. gadā nāk ar košu pārsteigumu. Spilgts, sulīgs un pamanāms – sarkanais tonis ir klāt! Sarkanā krāsa ir sievišķības, enerģijas un ugunīguma iemiesojums. Tā strāvo nebeidzamu jaudu, kas nepaliks nepamanīta.

    Lai arī sarkanā krāsa ir jaudīga un reizēm šķiet pārāk uzkrītoša, ļaujies un pamēģini to ieviest savā garderobē. Ja esi sarkanās krāsas cienītāja, trencis vai mētelis košajā tonī ļaus izcelties rudens drēgnumā. Ja vēl tikai plāno ieviest sarkano toni savā skapī, izvēlies blūzi, svārkus vai kādu aksesuāru – somu, kurpes vai lakatiņu.

    Minimālisms un kapsulas garderobe

    Liela daļa stila ir noskaņota uz minimālismu ar augstas kvalitātes elementiem – melniem legingiem, baltiem T krekliem, rudens mēteļiem un omulīgiem džemperiem. Džinsu bikses un ērti puszābaki ir rudens must have.

    Kapsulas garderobe ļauj ne tikai ietaupīt finanses, bet arī nodrošināt sevi ar apģērbu, kas viegli kombinējams un ir aktuāls ne tikai vienā, bet teju katrā sezonā. Tas gan prasa zināmu ieguldījumu – nepieciešamā apģērba plānošanu, rūpīgu katra pirkuma izsvēršanu, kā arī zināšanas par to, kas tev patiesi piestāv. Taču rezultāts ir tā vērts!

    Džemperi

    Rudens ir īstais laiks, kad no tālākajiem skapja stūriem vilkt ārā džemperus. Raupjāka vai smalkāka adījuma, kokvilnas vai vilnas, īsi vai gari, ar apkakli vai bez – džemperu veidi ir neskaitāmi daudz. Lai neapjuktu plašajā piedāvājumā, skaidri nosaki, kādu džemperi vēlies šosezon vilkt. Ja skapī jau ir kāds mīļš, bet padzīvojis džemperis, dodies pērļu medībās, lai atrastu tam līdzinieku.

    Sievišķīgāka alternatīva džemperim ir džemperkleita. Apliec ap vidukli jostiņu un izcel sava ķermeņa skaistās formas. Kombinē džemperus un džemperkleitas ar legingiem, zeķubiksēm un siltām šallēm.

    Atkailināti pleci

    Sievišķīgi, seksīgi un pārsteidzoši daudzpusīgi plecu silueti ir gatavi atgriezties modes pasaulē. Atkailināti pleci kreklam, džemperim vai kleitai ir koķeti un piešķir tērpam odziņu. Svarīgi izvēlēties atbilstošu apakšveļu – kvalitatīvu krūšturi bez lencītēm, kas labi pieguļ augumam. Ja dienas gaitā kļūst vēss, noderēs virsjakas (mētelis, žakete vai cita jaka) vai šalle.

    Mākslas darbi uz apģērba

    Kolekcionāru cienīgas apdrukas šajā sezonā parādījās vairākās modes skatēs. Spilgti gleznojumi, piesātināti attēli un pasaules slavenu mākslinieku darbi no gleznu rāmjiem iekāpuši dāmu skapjos. Tas ir vēl viens veids, kā savā ikdienā ienest mākslas pasauli.

    Arī Latvijā ir vairāki augsti cienījami mākslinieki, kuru darbi pelnījuši novērtējumu un atzinību. Modes tendences 2023. gadā dod iespēju apvienot divas cieši saistītas pasaules – modes un mākslas. Atļaujies eksperimentēt un izcelties ar netipiskas apdrukas tērpu.

    Sagatavojies rudens sezonai

    Rudens modes tendences 2023. gadā ir viegli ieviešamas ikvienas dāmas skapī. Seko līdzi aktualitātēm, taču izvērtē, kas no visa minētā tev varētu piestāvēt un iederētos tavā rudens garderobē. 

    Ja vēlies papildināt savu skapi ar jaunu apģērbu un apaviem, ieskaties Andelemandele.lv, kur sievietes ik dienu pievieno jaunas pērles.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē