• Kādu bērnu nometni izvēlēties šovasar?

    Reklāmraksts
    18. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Tuvojoties vasaras brīvlaikam, daudziem vecākiem rodas jautājums: “Kā saplānot savas atvases brīvo laiku ne tikai aizraujoši, bet arī lietderīgi?” Skrivanek bērnu un jauniešu nometnes ir lielisks veids, kā to īstenot un padarīt Jūsu bērna vasaru piedzīvojumiem bagātu un izglītojošu.

    Šovasar Skrivanek bērniem un jauniešiem vecumā no 4 līdz 16 gadiem piedāvā dienas nometnes Rīgas centrā ar interaktīvām angļu, vācu, krievu, latviešu, itāļu un franču valodas nodarbībām.

    Kādēļ izvēlēties valodu nometnes?

    Mēs dzīvojam pasaulē, kurā valodu zināšanas ir vērtība un sniedz neskaitāmas priekšrocības kultūras un izklaides baudīšanā, ceļošanas kvalitātē, darba izvēlē. Mēs visi vēlamies, lai mūsu bērniem būtu šīs iespējas un viņi brīvi runātu vairākās svešvalodās.

    Skrivanek valodu nometņu galvenā priekšrocība – svešvalodas tiek apgūtas interaktīvu spēļu, ekskursiju, radošo darbnīcu veidā, kas mācību procesu padara patīkamu un aizraujošu.

    Valodu visvieglāk var apgūt tieši agrā bērnībā vai jaunībā, taču tā ir jāizmanto un jālieto regulāri. Tādēļ arī valodu nometnes vasarā  tam ir ļoti piemērotas.

    Kā tiek organizētas dienas nometnes?

    Nepilnas dienas nometnes notiek rīta pusē – no plkst. 9.00 līdz plkst. 13.00 vai pēcpusdienā – no plkst. 13.30 līdz 17.30. Starp nodarbībām tiek organizētas pauzes, kurās cienājamies ar tēju un kādu našķi. Katras nometnes programmā ir iekļautas 25 akadēmiskās svešvalodas nodarbības.

    Pilnas dienas nometnes sākas plkst. 9.00 un ilgst līdz plkst. 17.00. Šīs nometnes tiek plānotas tā, lai skolēni izzinātu sevi un tuvāko apkārtni kustībā, izmantojot iespēju pašiem saskatīt, sadzirdēt, vaicāt un atbildēt, vērtēt un sadarboties aktivitātēs brīvā dabā, muzejos, radošajās darbnīcās un interaktīvās svešvalodu nodarbībās. Pilnas dienas nometnēs ir iekļautas pusdienas un vieglas uzkodas, dzērieni īsajās pauzēs.

    Kā pieteikties Skrivanek vasaras nometnei?

    Šīs vasaras nometņu programmas aplūkojamas mājaslapā bernunometnes.lv .

    Piedāvājumi aptver dažādas vecuma grupas un valodu zināšanu līmeņus. Mājaslapā ir apkopota informācija par katras nometnes aktivitātēm, norises vietu un laiku.

    Nometnes organizē valodu uzņēmums Skrivanek Baltic, kas ir viens no lielākajiem valodu pakalpojumu sniedzējiem pasaulē ar 25 gadu pieredzi tirgū.

    Apmeklējiet mājaslapu bernunometnes.lv  arī Jūs! Iepazīstieties ar aktuālajiem bērnu un jauniešu nometņu piedāvājumiem, izvēlieties piemērotāko un sagādājiet savai atvasei vērtīgu vasaras piedzīvojumu!

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē