• uzpūstam vēderam!

    Reklāmraksts
    12. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pēc ēdienreizes uzpūties un smags vēders? Jūs ciešat no vēdera pūšanās? Lietojot Dida™, jūs varat justies labāk.

    Atsauksmes par Dida no interneta:

    Lielisks produkts … neticami rezultāti!

    “Man daudzus gadus bija problēmas ar gremošanu, un neviens nevarēja pateikt, kāpēc. Tad es veicu izpēti un uzzināju, ka kopš pusaudžu gadiem manā zarnu mikroflorā vairojas un dominē rauga sēnīte, saukta arī par Candida.

    Es biju satriekta, jo man pastāvīgi bija daudz pazīmju par to, bet ļoti reti bija visas vienlaikus. Tiklīdz es kaut ko apēdu, man bija uzpūties vēders, es jutos pietūkusi un smaga. Īpaši slikti jutos ēdot saldumus, cepumus, makaronus un tamlīdzīgus produktus. Es biju pastāvīgi nogurusi, sliktā garastāvoklī! Tāpēc es ļoti rūpīgi izvēlējos, ko es varu ēst un ko nē.

    Kad es nopirku Dida ™, jau no pirmajām lietošanas dienām jutu, ka mans vēdērs vairs nepūšas kā agrāk, es jutos viegli un labi. Beidzot varēju atkal normāli ēst. Un pēc mēneša uzkāpu uz svariem un sapratu, ka esmu zaudējusi pat dažus kilogramus. Es pat nemēģināju zaudēt svaru, bet tas notika pats no sevis!

    Es esmu ļoti laimīga, jo tagad jūtos lieliski, mans svars ir normāls un es varu ēst dažādus ēdienus. Paldies Didai par šo brīnumu … Man patīk šis produkts un vienmēr būšu pateicīga, ka atradu to. Kāds prieks vakariņot kopā ar ģimeni un draugiem un nepārdzīvot uzpūstā un pilnā vēdera dēļ! ”

    Vai zinājāt, ka cilvēka organismā dabīgi dzīvo vienšūnu sēnītes, ko sauc arī par rauga sēnītēm? Candida albicans ir viena no tām. Labsajūtai ir svarīgs normāls zarnu mikrofloras līdzsvars. Raugi ir dabiska zarnu mikrofloras sastāvdaļa. Raugs barojas galvenokārt no cukura un citiem ogļhidrātiem, tos sadalot, raugs izdala gāzes un toksīnus, kas uzpūš jūsu vēderu un liek justies smagnēji. Tāpēc ir ļoti svarīgi saglabāt zarnu mikrofloras līdzsvaru, lai mūsu zarnās nebūtu pārāk daudz rauga.

    Fakti par Dida

    Jaunākie pētījumi ir parādījuši, ka kanēlis un arī citi labi zināmie ārstniecības augi pozitīvi ietekmē gremošanas sistēmu, saglabājot zarnu mikrofloras dabisko līdzsvaru. Dida ir izgatavota no garšvielu un ārstniecības augu  ekstraktiem un ēteriskajām eļļām. Tā sastāvā ir kanēlis, oregano, kardamons, piparmētra, fenhelis, olīvu lapas, kliņģerītes, timiāns un ķiploki. Ir zināms, ka kanēlis, oregano un kardamons palīdz uzturēt normālu gremošanu. Fenhelis un piparmētras palīdz normalizēt gāzu uzkrāšanos zarnās. Niacīns palīdz uzturēt normālu gļotādu stāvokli. Svarīgs ir arī daudzveidīgs, sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids.

    Pērciet tagad

    UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē