• Žaklīna Cinovska – augstpapēžu kurpēs un jaunā darbā

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    7. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Pagājušajā nedēļā Pirmais Baltijas kanāls (PBK) ieguva jaunu veidolu, un izklaidējošu saturu latviešu valodā tajā veidos pazīstamā režisore un producente.

    Režisores un producentes Žaklīnas Cinovskas dzīvē šobrīd viss ir sakārtojies, un priekšā ir jauni izaicinājumi. Viņa ir atguvusies no gada sākumā piedzīvotajām veselības ķibelēm – sejas nerva iekaisuma –, un ir gatava atkal radoši darboties un iziet sabiedrībā. Līdz šim Žaklīna vadīja pašas izveidotu televīzijas kanālu iTv, bet nu viņai ir jauns, atbildīgs darbs.

    «Kanāla PBK vadība mani uzrunāja, jo vēlējās iegādāties mana kanāla iTv  raidījumus. Satikāmies, parunājāmies, un man piedāvāja vadīt latviešu programmu šajā kanālā. Biju pārsteigta un pateicīga par novērtējumu. Tagad jau oficiāli kopš 1. septembra esmu PBK radošā direktore. Atbildība ir liela,» teic Žaklīna un uzskaita savus darba pienākumus.

    «Strādāju komandā ar programmu direktoru un analītiķiem. Pārstāvu latviešu auditoriju, pētām un izvērtējam, kas patīk latviešu skatītājam, kā to labāk piedāvāt. Protams, jādomā arī par finansēm, visam jābūt racionāli izsvērtam. Ir ļoti interesanti strādāt kopā ar profesionāliem kolēģiem. Esmu arī atbildīga par ētera māksliniecisko noformējumu.»

    Cinovska priecājas, ka tagad viņai ir savs darba kabinets.

    «Kā režisore un producente es pieņemu darbā komandu, kura zina, kas jādara, bet šeit man jādomā plašāk – par koncepciju. Kā man viens no priekšniekiem teica: «Esi stingrāka!» Jūtu, ka esmu labā vidē – strādāšu gan ar itv programmas raidījumiem, gan veidošu PBK kanāla saturu latviešu auditorijai,» stāsta Cinovska.

    Izmaiņas profesionālajā dzīvē nesušas līdzi arī citas lieliskas pārmaiņas. «Beidzot atkal varu būt sievišķīgāka. Uz ikdienas raidījumu filmēšanu gāju džinsos un kediņās, taču tagad man atkal ir prieks dodoties uz sapulcēm un biroju, uzvelkot augstpapēdenes,» pasmaida viņa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē