• Šovmeņa Naura Brikmaņa sieva prot pieburt veiksmi

    Ezoterika
    Anastasija Kuzminova
    24. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Beidzamā laikā TV ekrānos uzmirdzējusi šovmeņa Naura Brikmaņa sieva. Izrādās, viņai ir zināmas maģiskas metodes sapņu un mērķu īstenošanā.

    Mamma vedusi pie astrologa

    Šovmeņa un mūziķa Naura Brikmaņa sievas Aijas gaitas TV ekrānā sākās nesen, bet jau paveikts gana daudz – vadīti šovi Operācija: Jauna dzīve un Ģimenes sarunājas. Tagad Brikmaņu ģimenes gaitām ikviens var sekot realitātes seriālā Ģimene burkā. Uzņēmība, dzīvesprieks un drosme ir viņas sabiedrotie, taču Aijai ir vēl kāds palīgs – maģija!

    Par ezoteriku, kā arī visu mistisko un maģisko Brikmaņa sieva interesējas jau kopš pusaudzes gadiem. «Kopš esmu mājās ar bērnu, to vien daru, kā mācos, pētu, eksperimentēju ar dažādām gudrībām. Man šķiet, ka pa bišķiņai strādā viss. Manuprāt, jebkura sieviete ir labā raganiņa, un sievietēm ir milzu spēks,» saka Aija.

    «Mani vecāki interesējās par astroloģiju, un pamazām arī es iekļuvu ezoterisko zināšanu virpulī. Pusaudžu vecumā mamma mani aizveda pie astrologa. Tā es uzzināju, ka ir augstākie spēki, cēloņi un sekas, likteņa paredzētie notikumi.

    Vairākas reizes esmu bijusi pie zīlniecēm, jo pusaudžu gados man bija aktuāli jautājumi par puišiem un izglītību.

    Tā pamazām radās apjausma, ka man tiešām interesē viss mistiskais, kas palīdz uzlabot dzīvi. Manī vienmēr ir bijis iekšējais dzinulis dzīvot aizvien labāk. Saprotu, ka laiks skrien ātri un man gribas izdzīvot vairākas dzīves,» tā Aija.

    No sapņu kolāžas līdz IEVAS vākam

    To, ka pati var mainīt savu dzīvi, Aija sapratusi jau skolas laikā. Kad skolā kļuva garlaicīgi, vecāki piekrita, ka viņa iestājās citā.

    «Es sapratu, ka varu mainīt apstākļus, ja tie mani neapmierina. Man bija āķis lūpā – es varu dzīvot citādāk, nekā pieņemts,» atceras viņa. Jau tad viņa sākusi veidot savas sapņu kartes – līmēt kolāžas ar bildēm, kas vizualizē viņas sapņus. Un pēc laika viņas vēlēšanās patiešām esot piepildījušās. Arī vēlāk, lai iegūtu paaugstinājumu darbā, Aija strādājusi ar domu spēku un pārliecinājusies – tas patiešām strādā! Ar domu spēku viņai savulaik mēneša ienākumus izdevies dubultot.  

    «Es sapratu, ka varu nopelnīt šķietami neiespējamu summu. Sapņo lielus sapņus, un tie piepildās, kaut arī ne uzreiz,» atceras viņa.

    Pirms pāris gadiem Aija gribējusi sevi ieraudzīt uz žurnāla Santa vāka, un šo vēlmi viņa iekļāvusi savā sapņu kartē.

    «Tas man vienmēr ir šķitis prestižākais no sieviešu žurnāliem. 2020. gada pavasarī es pirmo reizi nokļuvu uz avīzes vāka, bet pēc tam sekoja daži nedēļas žurnālu vāki,» atceras mūziķa sieva. Uz Santas vāka viņas vēl nav, toties Valentīndienā Aijas un Naura nerātnais foto rotāja žurnāla IEVA vāku. «Arī šis žurnāls man vienmēr šķitis ļoti prestižs, un to lasa mana mamma. Ar žurnāla IEVA vāku es vēl vairāk pietuvojos savam sapnim,» atzīstas viņa.

    «Sapņo par nākotni, bet dzīvo tagadnē. Senāk es būvēju sapņu pilis – kā dzīvošu pēc 10 gadiem, bet tagad cenšos ieraudzīt, ko varu savā dzīvē mainīt jau tagad, lai tas netraucētu sasniegt iecerēto.»

    Dedzina čekus un pievilina naudu

    Pandēmijas sākums, tāpat kā daudziem radošiem ļaudīm, arī Brikmaņiem bija juku laiks. Darba nebija, un Nauris pat sāka izpārdot dažādas lietas, bez kurām ģimene varētu iztikt. Tagad viņi ceļ savu māju un atzīst – ģimenes budžets sarūk, jo tēriņu esot vairāk nekā ieņēmumu, tādēļ lieti noder naudas pievilināšana. Jaunā mēness fāzē, stāvot ar seju pret ziemeļiem, viņa dedzina čekus. Ja tā dara, daļa iztērētās naudas atgriežas. «Šo metodi man iemācīja mamma, un es to realizēju piecus gadus.

    Jūtu, ka šis rituāls darbojas, jo negaidīti saņēmām pāris simtu eiro,» atklāj Aija.

    «Tā ir ikdienas maģija, enerģijas apmaiņa, un man patīk spēlēt šīs spēlītes,» teic Naura sieva.

    Ceļot māju, izmanto seno indiešu gudrības

    Aijas aizraušanos ar ezoteriku un maģiju atbalsta arī viņas vīrs Nauris. «Nauris nekad īpaši nav interesējies par šo visu, bet esmu pateicīga, ka viņš ļauj maniem putniem lidot. Varbūt no malas izskatos jukusi, bet tas nekas. Galvenais, ka vīrs mani nenosoda. Viņš gan mēdz pasmieties, vaicājot, kādi būs nākamie kursi. Man tiešām patīk mācīties, īpaši visu mistisko,» stāsta Aija. Jaunajās zināšanās viņa labprāt dalās ar vīra vecākiem, kuriem arī ezoterika esot tuva.

    Tagad Brikmaņi ir ceļā uz savu sapņu māju, un Aija liek lietā gudrības no vastu šastras. Senā indiešu mācība palīdz harmoniski iekārtot telpu. «Tādēļ arī Nauris bija spiests iedziļināties, kā tieši ir jānovieto gulta. Domāju, arī šīs gudrības maina mūsu dzīvi uz labu,» piebilst Aija.

    Viņa ir izmēģinājusi arī fenšui, tomēr tādi ķīniešu simboli kā dūjas un vardes telpas iekārtojumā Aiju tomēr neuzrunāja.

    Dalīsies zināšanās ar citām sievietēm

    «Es zinu, ka mans uzdevums ir runāt par neredzamo – par mistisko –, tā ir mana misija uz Zemes. Domāju, gluži liktenīgi man nāca piedāvājums parādīties TV. Arī Instagram es dalos ar zināšanām, jo sievietes nereti vēršas pie manis pēc padoma,» stāsta Aija. Ievērojot savas astroloģiskās kartes periodus, Aija patlaban gatavojas jaunai lomai dzīvē. Viņa iecerējusi mācību kursu par sievietes lomām.

    «Esmu sapratusi, kā man pašai kļūt laimīgākai, un esmu gatava iedvesmot citas,» teic viņa.

    Šo pašas veidoto kursu, kas palīdzēs sievietēm kļūt laimīgākām, Brikmaņa sieva iecerējusi atklāt savā dzimšanas dienā maijā, jo tas esot labākais laiks jauniem sākumiem.

    «Esi pateicīgs par to, kas tev ir, un tev tiks dots vairāk,» uzskata Aija. «Pateicības dienasgrāmatu es nerakstu, bet es sarunājos ar augstākajiem spēkiem. To mācu arī meitiņai – vakarā noskaitu Tēvreizi un aicinu viņu pateikties Dieviņam.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē