Mūziķis Nauris Brikmanis ar sievu Aiju: Divreiz šķīrušies, divreiz precējušies

Šova Ģimene burkā vadītāji NAURIS BRIKMANIS un AIJA SELGA-BRIKMANE ir kopā jau divpadsmit gadu. To laikā piedzīvojuši gan šķiršanos, gan atkal satikšanos, ieskatījušies viens otra dziļākajās dvēseles dzīlēs un sapratuši – viens otram ir īstie.
Agnese Meiere
Agnese Meiere
Foto: Matīss Markovskis

Kopā esam pārvarējuši bērniņa aiziešanu, naudas grūtības, slimības. Daudzus tas šķir, bet mūs ir stiprinājis.

Mēdz teikt, ka īsta mīlestība nozīmē skatīšanos vienā virzienā. Lūk, pāris, kurš ne tikai skatās vienā virzienā, bet kuram ir arī kopīga aizraušanās, nodarbošanās – televīzijas raidījuma vadīšana.

Nauris un Aija satikās… Nē, laikam precīzāk būtu teikt – tā pa īstam nemaz nesatikās pirms daudziem gadiem, kad abi vēl mācījās 6. vidusskolā, Nauris devītajā, bet Aija divpadsmitajā klasē. «Bijām paziņas, kas sasveicinājās, mazliet parunājās, bet tas arī viss. Stilīgā Aija no divpadsmitās un čabulis no devītās…» atceras Nauris. Acīmredzot čabulis jau tad mēģinājis izrādīt savas simpātijas, jo Aija paziņojusi: piezvani man, kad izaugsi! Un viņš piezvanīja! Nu labi, uzrakstīja. Portālā draugiem.lv. Vairākus gadus pēc skolas beigšanas. 

Gribi attiecības – nopērc rolleru!

«Nauris tiešām bija izaudzis – garš, ar bārdiņu, vīrišķīgāks. Turklāt ļoti dzīvespriecīgs. Bet es tai brīdī biju noilgojusies pēc kāda tik ļoti dzīvespriecīga cilvēka savā paziņu lokā. Mani ļoti uzrunāja Naura pozitīvisms, gaišās zilās acis, blondie mati… Un, protams, tas, ka viņš pārvietojās ar rolleru. Viņš šķita tik brīvs!» atceras Aija.

Lai turpinātu lasīt, reģistrējies!

Iegūsti piekļuvi labākajam saturam, jaunumiem par Tev interesējošām tēmām, podkāstiem un citiem jaunumiem mūsu portālā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē