• Rīgā uzsāk ekskluzīvu dzīvokļu tirdzniecību – stāvvieta maksā 40 000 eiro

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Latvia Sotheby’s International Realty» uzsāk dzīvokļu tirdzniecību nule rekonstruētā ekskluzīvā namīpašumā Elizabetes ielā 12, Rīgā. 1886. gadā to projektējis arhitekts Kārlis Johans Felsko, kura rokraksts ir redzams vairāk nekā 120 eklektisma stila formās un neorenesanses manierē būvētās dzīvojamās mājas Rīgas vēsturiskā centra arhitektūrā. Atbilstoši nama elegancei un izsmalcinātībai tam dots nosaukums “Queen Elizabeth”.

    Ēkai ir veikta pilna rekonstrukcija, pastiprināti pārsegumi, mainīts jumts un visas inženierkomunikācijas, veikta fasādes renovācija un logu nomaiņa pret dubultveramajiem koka pakešu logiem, kuri nodrošina izcilu skaņas izolāciju.

    Logi ir vērsti uz Elizabetes ielu, Jura Alunāna ielu un mājas iekšpagalmu.

    Ēkā atrodas 11 dzīvokļi, no kuriem divi jau ir pārdošanas procesā.

    Pašlaik pieejami vairāki trīsistabu dzīvokļi, divi četru istabu dzīvokļi un viens piecu istabu dzīvoklis platībās, sākot no 120 kvm. līdz 234 kvm. Dzīvokļi ir ar pilnu apdari, izbūvētām vannas istabām, mēbelēm. Tāpat iespējams iegādāties trīs no kopskaitā piecām autostāvvietām nama slēgtajā pagalmā. 

    Dzīvokļi pieejami par cenu no 3 400 EUR/kvm. līdz 4 000 EUR/kvm., savukārt autostāvvietu iespējams iegādāties par 40 000 EUR.

    Elizabetes iela jau izsenis ir bijusi viena no prestižākajām Klusā centra ielām, kur līdzās vairākiem parkiem, muzejiem, teātriem, vēstniecībām atrodas arī izsmalcināti veikali un restorāni, padarot to par iecienītu apmešanās vietu komforta un augsta dzīves līmeņa cienītājiem.

    Tāpat namīpašuma pirmajā stāvā iegādei tiek piedāvātas arī komerctelpas ar pelēko apdari, to kopējai platībai sasniedzot 670,5 m2. Komerctelpas ir iespējams arī dalīt – to piekļuvei izbūvētas 4 ieejas un tās pieejamas, sākot no 1500 kvm.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē