• Pirms mazuļa piedzimšanas Artūrs Mednis ar sievu dodas ceļojumā

    Atpūta
    Anastasija Kuzminova
    12. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Digitālā mārketinga speciālists un viņa sieva Luminor Group līderības jomas attīstības vadītāja gaida pirmdzimto. Lai gan bērniņš nāks pasaulē jau šajā pavasarī, pārim ieplānots pamatīgs ceļojums.

    «Mums pirmā bērniņa gaidīšana, protams, ir īpašs notikums, bet pasaulei ar miljardiem iedzīvotāju tas ir tikai vēl viens bērns,» PDz teic Artūrs Mednis. Viņš atzīst – atvases ienākšanai ģimenē sevišķi negatavojas, tomēr pirms bērna dzimšanas topošie vecāki vēl iecerējuši paceļot. Kaislīgos piedzīvojumu meklētājus neattur pat tas, ka rit grūtniecības pēdējie mēneši.

    «Mūsu gatavošanās šim notikumam būs tā, ka divas nedēļas veltīsim viens otram, atstājot malā darbus. Gribējām apceļot Balkānus līdz Grieķijai, bet, tā kā tur šobrīd ir samērā vēss, brauksim cauri Vācijai un Austrijai. Vēlamies apbraukāt arī Itāliju. Ceļojot nakšņosim mašīnā ar iKamper jumta telti,» stāsta Artūrs.

    Vaicāts, kāpēc izvēlējušies ceļot ar auto, viņš skaidro: «Sieva septītajā grūtniecības mēnesī vairs nevar lidot. Ja varētu, mēs tagad būtu Šrilankā mūsu indiešu draugu kāzās.»

    Kamēr vēl Mednis nav kļuvis par papucīti, viņš nolēmis veltīt laiku arī citiem sen nozīmīgiem cilvēkiem. Kad viņa un Ilzes ceļojums būs galā, Artūrs draugu kompānijā dosies snovot uz Gruzijas kalniem, bet pēc tam – nedēļu pavadīs Tatros kopā ar kolēģiem.

    Taujāts, vai atvasei jau izdomāts vārds, Artūrs saka: «Vārds pat nebija jāizdomā. Tas pats pie mums atklīda kāzu rituālā, kur, līgavu nesot, jākāpj uz šķīvja. Izrādās, viesi uz tā bija uzrakstījuši ieteikumus bērna vārdam. Nedēļu pēc kāzām skatījām saplēsto šķīvi, un uz lielākās lauskas bija rakstīts tāds, kas mums iepatikās.

    Saskatījāmies un nospriedām: «Baigi labs!» Tā mazuli sākām saukt šajā vārdā, vēl nezinot viņa dzimumu. Tagad jau ir skaidrs, ka būs puika, bet kāzās vispār neviens nezināja, ka Ilze ir stāvoklī,» atceras Mednis. «Kad bērns piedzims, gribam noskaidrot, kurš kāzu viesis ieteica šo vārdu. Pagaidām gan vārdu turam noslēpumā, pat saviem vecākiem neesam atklājuši!»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē