• «Modern Talking» zvaigzne Dīters Bolens brauc uz Rīgu. 70 gados vēl seksīgāks

    Mūzika
    Estere Jansone
    23. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Dieter Bohlen/Instagram
    Šovasar Dzintaru koncertzālē ar grandiozu šovu viesosies leģendārais vācu mūziķis, pazīstamās muzikālās apvienības «Modern Talking» dalībnieks Dīters Bolens, kurš uz skatuves atgriezies pēc sešpadsmit gadu pārtraukuma.

    Ikviens, kurš ir sekojis grupas «Modern Talking» karjerai, zina mūziķu Tomasa Andersa un Dītera Bolena veiksmes stāstu. 1984.gadā izveidotais duets, kurš šogad svin 40. jubileju, laida klajā pirmo hitu dziesmu «You Are My Heart, You Are My Soul», kura uzreiz nonāca 35 valstu mūzikas topu virsotnē.

    Trīs gadus vēlāk, kad duets jau bija pajucis, mūziķi jau varēja lapoties ar vairāk nekā 60 miljoniem pārdotu albumu, turklāt nekas vēl nebija beidzies…  Viņu atgriešanās 1998.gadā pierādīja, ka «Modern Talking» joprojām atrodas hitu parādes virsotnē. Pēc dueta otrās (un pēdējās izjukšanas) 2003.gadā viņu apvienotais singlu un albumu pārdošanas apjoms sasniedza 120 miljonus. Savukārt uz šīs jubilejas tūres pirmo koncertu Vācijā biļetes tika izpārdotas 48 stundu laikā. 

    Dīters Bolens pēc «Modern Talking» izjukšanas kļuvis par īstu vācu superzvaigzni. Bolens ir bijis producents vairākiem uzlecošajiem vācu mūziķiem, bijis žūrijas loceklis dažādos dziedāšanas šovos, sarakstījis grāmatas un pat izstrādājis smaržas un apģērbu līniju. Arī personīgajā dzīvē Bolens ir bijis ražīgs vīrs – viņš dzīves laikā ir paspējis šķirt divas laulības un radīt sešus bērnus. Šobrīd Bolens ir laimīgs attiecībās ar 30 gadus jaunāku sievieti – Fatmu Karīnu Valcu. Pārim ir divi kopīgi bērni. Patlaban Bolens ir 625. bagātākais cilvēks Vācijā, taču dzimtenē dziedātājs uzturas samērā reti. Viņš gada lielāko daļu aizvada saulainajā Spānijas salā Maljorkā, kur viņš ir iegādājies sev lepnu villu. 

    7. februārī Dīters nosvinēja 70. dzimšanas dienu, un šo jubilejas gadu viņš nolēmis atzīmēt ar koncerttūri. 19. augustā Bolens uzstāsies Dzintaru koncertzālē, kur kopā ar grupu atskaņos visus «Modern Talking» un «Blue System» slavenākos hitus: «You’re My Heart, You’re My Soul», «Cheri Cheri Lady», «Brother Louie», «Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love)», «Magic Symphony», «My Bed Is Too Big» un citus.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē