• FOTO: Jaunā mode – vīrieši sākuši lakot nagus

    Stils
    Gita Vīksne
    30. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    KRISTAPS STRŪBERGS
    Foto: Instagram
    KRISTAPS STRŪBERGS
    Ne tikai tādas ekscentriskas personības kā multimākslinieks Kašers šajā vasarā redzēti ar melni lakotiem nagiem – ar tādu manikīru palepojušies arī citi modes eksperti un vairāki mūziķi.

    Aleksandrs Pavlovs iedvesmojies no krievu repera

    «To var atļauties visi radošie cilvēki, jo viņi vienkārši ir citādāki,» uzskata modes mākslinieks un stilists Aleksandrs Pavlovs, kurš nu lepojas ar melni lakotiem nagiem.

    «Ikdienā valkāju klasiska stila apģērbu, nenēsāju dredus, neesmu izdūris ausīs caurumus un negreznojos ar auskariem. Tādēļ melni nagi ir veids, kā mēģinu atšķirties. Tas attiecas tikai uz mani un manām izjūtām. Varbūt uz rudens pusi savu stilu papildināšu arī ar dažādiem gredzeniem un rokassprādzēm,» PDz teic Aleksandrs.

    «Domāju, mūsdienās vīrietim nevienā labā manikīra salonā nevajadzētu būt problēmai sakopt nagus un arī nolakot tos. Piemēram, mana manikīre vienkārši piedāvāja – varbūt šoreiz nolakot nagus melnā krāsā? Atbildēju – lai notiek!» stāsta Pavlovs.

    «Iedvesmojos no krievu repera Morgenšterna. Noskatoties dažas intervijas ar viņu, esmu sapratis – tas ir gudrs, spēcīgs un ļoti atraktīvs cilvēks. Ne no kā nekautrējas un absolūti nesatraucas, ko par viņu padomās citi.

    Šajā sakarā man ļoti patīk arī Koko Šaneles teiciens: «Man vienalga, ko jūs par mani domājat, jo es par jums nedomāju vispār!»,» paziņo stilists.

    «Melnā ir vīrišķīga krāsa. Uzskatu, ka īsts vīrietis savus nagus izvēlēsies krāsot tieši melnus, nevis kādā citā krāsā. Nevaru sevi iedomāties, piemēram, ar spilgti sarkaniem nagiem. Tas man šķiet pārāk gejiski,» teic viņš. Turklāt lakai jābūt ar nelielu spīdumu, nevis matētai. «Matētā nagu laka, īpaši melna, izskatās tā, it kā cilvēks būtu visu dienu racis zemi,» nosmej Aleksandrs.

    Modes eksperts atzīst – viņš pamana apkārtējo neizpratnes pilnos skatienus, kas ik pa laikam tiek raidīti viņa melno nagu virzienā.

    «Tikko biju lekcijā vienā Latvijas pilsētā un pamanīju, ka sievietes lielākoties skatījās tieši uz maniem nagiem. Viena pēc lekcijas pienāca un man pajautāja – vai vīriešiem šādi nagi tagad ir modē. Atbildēju, ka mani nagi nav aicinājums to darīt visiem vīriešiem. Jā, es to daru, bet tikai tādēļ, ka vēlos izpausties mazliet citādi nekā pārējie.»

    Tā dara arī viņi!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē