• Felipe izstāsta, kā iepazinies ar savu lielo mīlestību – latvju daiļavu Rēziju

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    15. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Atraktīvais brazīlietis, sportists, multimākslinieks un sociālo tīklu aktīvists Felipe Gabriels, kura dzīvei Latvijā un mīlas nedienām skatītājiem jau kādu laiku ir bijusi iespēja sekot STV Pirmā! realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra, tiekoties ar savas bijušās mīļotās brāli, atklāj, ka joprojām nespēj viņu aizmirst un nav atmetis cerību atjaunot ar Rēziju jelkādas attiecības, kaut vai draugu līmenī.

    Kā jau vēstīts iepriekš, Felipe ar Rēziju bija kopā sešus gadus, bet pagājušajā rudenī pāra ceļi šķīrās – Rēzija vēlējās sākt jaunu dzīvi Spānijā, kur savukārt sevi galīgi nespēja iedomāties Felipe.

    Satiekoties kafejnīcā ar meitenes brāli, abi kavējas atmiņās par iepazīšanās stāsta sākumu un kopīgajiem piedzīvojumiem.

    Interesanti, ka Felipem bija izveidojušās siltas attiecības ar visu Rēzijas ģimeni – mammu, māsu, brāli, veco mammu, tikai ne tēti, kuram znota kandidāts galīgi nav gājis pie sirds un viņi praktiski nav komunicējuši.

    Kā tieši Felipe iepazinās ar Rēziju, kāpēc viņi sākumā savas attiecības no apkārtējiem slēpuši, un citus jautrus atgadījumus no draugu pulciņa “zaļās jaunības” uzzināsit, noskatoties 1188 Play video.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē