• MCouture autore Jūlija Malahova slēpa grūtniecību deviņus mēnešus

    Grūtniecība
    Anastasija Kuzminova
    7. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Modes zīmola MCouture autores paziņojums, ka viņai nu ir jauns statuss – māmiņa –, pārsteidza daudzus. Jūlijai deviņus mēnešus izdevās noslēpt savu grūtniecību.

    Pavasarī PDz rīcībā nonāca ziņa, ka Jūlija Malahova ir pirmdzimtā gaidībās, taču jaunā sieviete to noliedza. «Tas bija laiks, kad biju ļoti jūtīga un vēl negribēju dalīties ar šo informāciju,» tagad atzīstas viņa. Taču par to, ka viņas ģimenes dzīvē briest pārmaiņas, ļāva nojaust arī zīmola MCouture jaunā minikolekcija ar nosaukumu Mother Nature – Māte Daba.

    «Kamēr biju stāvoklī, iedvesmas man bija pietiekami. Tapa ļoti sievišķīga kolekcija. Bērnu apģērbu līniju gan neplānoju,» saka viņa.

    «8. septembrī man piedzima dēliņš. Tā ir milzīga laime, kas ienākusi mūsu ģimenē,» stāsta Malahova. Vārds dēliņam vēl tiek meklēts. «Pārcilājām dažādus variantus, bet tagad jūtam, ka neviens neder. Tādēļ vēl aizvien esam vārdiņa meklēšanas procesā,» atklāj jaunā māmiņa.

    Būdama stāvoklī, Jūlija turpināja sociālajos tīklos publiskot savus foto, tajos viņa prata veiksmīgi noslēpt savu grūtnieces puncīti. «Ilgu laiku nekas nebija redzams mana ķermeņa uzbūves dēļ.

    Pēdējā mēnesī gan bija nopietnāk jāpiedomā. Bildēs mani glāba pareizais rakurss,» smejas dizainere.

    Viņas arsenālā bija pārbaudītas pozas, bildēs akcents tika likts uz slaidajām kājām, un, protams, tapa arī daudz pašfoto. Grūtnieces vēderiņu Jūlija bildēs pamanījās eleganti piesegt ar somu, puķēm vai tekstu.

    «Būdama darbīgs cilvēks, kas ir atbildīgs par savu lolojumu MCouture, nevarēju pazust no virtuālās vides. Tomēr tikai tuvinieki zināja, kas aiz tā visa slēpjas. Virtuālie draugi bija pamanījuši tikai to, ka man esot cits skatiens,» atminas viņa.

    Jūlija grūtniecības laikā jutusies labi, un dažas dienas pirms dzemdībām pat apmeklēja baleta Gulbju ezers pirmizrādi.

    Ar savu jauno – māmiņas – statusu Jūlija jau ir saradusi. «Esmu sieviete, man ir laba intuīcija, tādēļ mēs ar dēliņu jūtam viens otru. Veiksmīgi tiekam ar visu galā, un mums rit pilnvērtīga dzīve,» priecājas viņa. «Mūsu uzdevums ir mazo mīlēt, rūpēties, sargāt un dot viņam visu, ko spējam,» piebilst Jūlija.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē