• Magone izdod mūzikas videoklipu – viņa dzied par ļoti sasāpējušu problēmu

    Magone Liedeskalna
    Santa.lv
    Santa.lv
    4. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    4. martā pulksten 19.30 notiks pirmizrāde dziesmas «Ko Tu Lūr» videoklipam, kurš tapis STV raidījuma «Slavenības. Bez filtra.» ietvaros. Raidījuma zvaigzne Magone Liedeskalna ciemojās pie Kapteiņa Reiņa un Horena Stalbe studijā un izveido modernu deju mūzikas hītu.

    Jaunajā dziesmā, kuras pirmizrāde būs šovakar, tiek stāstīts par cilvēku atkarību no tehnoloģijām un to, kā tās tiek lietotas ikdienā. Katram no dziesmas dalībniekiem ir bijusi sava pieredze. Piemēram, Magone regulāri saskarās ar pazemojošiem komentāriem internetā.

    Magone ielauzusies arī «TikTok» pasaulē, un viņas konts vien četrās dienās sasniedzis 1800 sekotāju. Video par dziesmas «Ko Tu Lūr» klipa veidošanas aizkulisēm sasniedzis jau 240 tūkstošus skatījumu.

    «Dziesma radās, redzot nejēdzību, trulumu, tukšumu, vientulību, atkarību man apkārt

    gan skolas, gan publiskajā, gan sociālajā sfērā. Kaut kāds murgs! Kādam ir šīs aizsietās acis jāatver! Pazaudēta bērnība, ekrāna nozagtās dzīves…» savas dziesmas tēmu dramatiksi komentē Magone.

    Arī Kapteinis Reinis saskāries ar negatīvajiem komentāriem un pratis no tiem izvilināt labumu. «Pandēmijas laikā regulāri straumēju savus DJ setus «TikTokā». Pēc pandēmijas bija repera Burlax koncerts Ogres «Ezītī Miglā», un, pateicoties naidīgu cilvēku aktivitātei komentāru sadaļā, skatītāju skaits sasniedza 1 700 cilvēku vienlaicīgi. Nākamās nedēļas tiešraide no Grēcinieku Ezīša komentētāju aktivitātes dēļ sasniedza pat 18 100 skatītāju vienlaicīgi. Un tas viss, pateicoties latviešu naidīgajiem komentāriem. Jebkāda aktivitāte ir laba algoritmiem.» komentē mūziķis.

    Dziesmā piedalās arī «Riga Reggae» solists Horens Stalbe. «Paceliet galvu un ieskatieties viens otram acīs, viedtālrunis ir tikai ierīce un tai jākalpo cilvēkiem, nevis otrādi. Pateicos visiem par komentāriem! Prieks, ka manas domas jums tik svarīgas.» piebilst Horens.

    Mūzikas autors Reinis Klatenbergs jeb Kapteinis Reinis filmējis arī mūzikas videoklipu, pie video montāžas strādājis Jošua Ilsters.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē