• FOTO: Miljonāra Maligina lepnās mājas iet postā. Bēdīgs skats

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    22. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Valērijs Maligins
    Foto: F64
    Valērijs Maligins
    Kūrortpilsētas Jūrmalas viens no ekskluzīvākajiem īpašumiem, kuru īsi pirms savas nāves uzbūvēja miljonārs Valērijs Maligins, izskatās pavisam bēdīgi.

    Ir pagājuši gandrīz seši gadi kopš akciju sabiedrības «Olainfarm» īpašnieka Valērija Maligina nāves. Taču viņa meitas Irina Maligina, Nika Saveļjeva un vēl nepilngadīgā Anna Emīlija joprojām nevar vienoties par mantojumu. Tikmēr miljonāra īpašumi Jūrmalā acīmredzami grimst aizmirstībā un iet postā. Tur, kur savulaik atradās skaists puķu dārzs ar milzīgām čiekuru skulptūrām, tagad saaugušas usnes un balandas cilvēka augumā. Zālājs ir kā nosēts pāraugušām sviesta bekām. Īpašums joprojām tiek apsargāts, bet nekādi uzturēšanas un apsaimniekošanas darbi tur netiek veikti.

    Valērija Maligina vecākās meitas Irinas pārstāvis jurists Mārtiņš Krieķis PDz atzina, ka īpašums tiešām ir gana nožēlojamā izskatā. «Joprojām notiek vairākas tiesvedības, kurās tiek dalīta Valērija Maligina trim meitām atstātā manta. Šīs tiesvedības ir ļoti tālu no izbeigšanas, jo, lai arī kādi lēmumi tiek un tiks pieņemti, nav šaubu – kāda no trim iesaistītajām pusēm tos pārsūdz un pārsūdzēs.»

    Vairāk lasiet un skatiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē