• Rīgas Dinamo nākamsezon vadīs Sergejs Zubovs

    Sabiedrība
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    12. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sergejs Zubovs
    Foto: Dinamo Rīga
    Sergejs Zubovs
    Par hokeja kluba Dinamo Rīga galveno treneri izvēlēts krievu speciālists Sergejs Zubovs, pavēstījis klubs.

    Pirmdien, 12. aprīlī notika AS Dinamo Rīga padomes un valdes paplašinātā sēde, kurā par Rīgas Dinamo galveno treneri Kontinentālās hokeja līgas (KHL) 14. sezonā apstiprināja 50 gadus veco Sergeju Zubovu.

    “Esmu ļoti pateicīgs kluba vadībai par izrādīto uzticību, un darīšu visu, lai Rīgas komanda atkal ar savu sniegumu un rezultātiem priecētu lieliskos Latvijas līdzjutējus. Saprotu, ka situācija nav vienkārša, taču tas ir izaicinājums, kuram esmu piekritis, un darīšu visu iespējamo un neiespējamo, lai komanda atkal cīnītos par play-off. Priekšā ir ļoti daudz darba pie komandas veidošanas un konkrēta sagatavošanās plāna izstrādes, un nekavējoties arī ķeršos pie darba," kluba mājas lapā citēts Sergejs Zubovs.

    Padome uzdeva galvenajam trenerim Sergejam Zubovam izstrādāt Rīgas Dinamo komandas jaunās sezonas sagatavošanās plānu, kā arī iesniegt padomei priekšlikumus par galvenā treneru asistentu un komandas spēlētāju  sastāva kandidātiem.

    Sergejs Zubovs ir bijušais hokejists, olimpiskais čempions un divkārtējs Stenlija kausa ieguvējs (1994. gadā – ar Ņujorkas Rangers, 1999. gadā – ar Dalasas Stars). Profesionālās spēlētāja gaitas pieredzējušais aizsargs noslēdza 2011. gadā, bet 2015. gadā sāka trenera karjeru, strādājot ar Sanktpēterburgas SKA vienību, ko vadīja vienu sezonu. No 2017. līdz 2019. gadam Zubovs bija hokeja kluba Soči galvenais treneris.

    Zubovs ir pirmais ārzemju treneris klubā pēc ilgāka laika perioda. Kā zināms, pirms viņa Rīgas Dinamo trenēja vietējie speciālisti – Normunds Sējējs, Sandis Ozoliņš, Ģirts Ankipāns un Pēteris Skudra. Pēdējais ārvalstu treneris pie Rīgas Dinamo stūres bija soms Kari Heikila, ar kuru darba attiecības tika pārtrauktas 2015./2016. gada sezonas vidū.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē