• Levits: Līdzšinējais kurss Covid-19 ierobežošanā nav bijis pietiekams, tādēļ nepieciešama jauna rīcība

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    30. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Līdzšinējais kurss Covid-19 ierobežošanā nav bijis pietiekams, tādēļ nepieciešama jauna un konkrēta rīcība, pēc tikšanās ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV) un Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci (NA) žurnālistiem akcentēja Valsts prezidents Egils Levits.

    Viņš uzsvēra, ka Covid-19 ir mūsu paaudzes izaicinājums, tāpēc jāskatās realitātei acīs un jātiek ar šo jautājumu galā. Levits norādīja, ka uz laiku cilvēku fizisko kontaktu skaits būs mazāks, savukārt atbalstam ir jābūt tūlītējam un jāaptver plašāks saņēmēju loks.

    Valsts pirmā amatpersona sacīja, ka no rītdienas Ministru kabineta sēdes viņš sagaida valdības vienotību šajā jautājumā, jo, prezidenta ieskatā, šis nav laiks, kad var eksperimentēt un spēlēties ar cilvēku dzīvību, veselību un ekonomiku. Tāpat viņš sagaida no valdības skaidru komunikāciju cilvēkiem saprotamā valodā, lai katrs iedzīvotājs zinātu, ko darīt un ko darīt nevajadzētu.

    LETA jau rakstīja, ka šodien notika Levita tikšanās ar Kariņu un Mūrnieci, lai pārrunātu plānu stingrāku ierobežojumu ieviešanai Covid-19 izplatības apturēšanai. Tikšanās notiek pēc Ministru prezidenta iniciatīvas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē