• Edgars Tavars: Cilvēki netic politiķiem tik ļoti, ka viņi par spīti nenēsā maskas

    Politika
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    17. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no TV24 raidījuma video
    Ar kritisku viedokli klajā nācis Latvijas Zaļās partijas un ZZS valdes priekšsēdētājs Edgars Tavars. TV24 ēterā viņš norādījis, ka no Valsts prezidenta sagaida nopietnāku rīcību Covid-19 krīzes risināšanā.

    "Ja atklāti runājam, situācija no Valsts prezidenta puses ir ļoti nožēlojama. Es tiešām sagaidītu no prezidenta puses kādu reālu rīcību. Viņš aicina publiski vadīt krīzi. Viņš iznāk ārā ar paziņojumu, aicinot būt daudz aktīvākiem. Viņam ir tiesības sasaukt ministru kabineta ārkārtas sēdes.

    Novadīt šīs sēdes, uzlikt savu dienaskārtību. Ko viņš ir darījis šajā laikā? Iznācis ārā ar pāris smuki sagatavotiem tekstiņiem un tas ir arī viss," skarbs savos vārdos par prezidenta lomu krīzes risināšanas procesā ir Edgars Tavars, Latvijas Zaļās partijas un ZZS valdes priekšsēdētājs.

    “Šobrīd ir zināma veida kara darbība valstī. Ir jābūt kara štābam un virspavēlniekiem, ģenerālim un labākajiem pie galda, kas izspriež, ko un kā mēs darām, kā mēs aizstāvamies. Lai nebūtu tas, par ko es pavasarī brīdināju. Es labprāt priecātos, ka mani vārdi nebūtu piepildījušies. Tiklīdz atvērās robežas, viņi piepildījās. Kad šis Covid-19 vilnis mazināsies, būs milzīga emigrācija, paliks vēl sliktāk,” raidījumā Preses klubs stāsta Tavars.

    “Tas, ko Valsts prezidents dara – izdomā kaut kādus jaunvārdus un kaut ko tamlīdzīgu – taču par tautu šobrīd absolūti netiek domāts. Viņam vajadzēja izvadīt šo krīzi un iziet caur šiem aisbergiem. Tas ir iespējams. Ieklausieties ko saka profesionāļi medicīnā un ekonomikā, un sasēdiniet visus pie viena galda. Nevajag ļaut lēmumus pieņemt ne Viņķelei, ne Šuplinskai, ne kādam valdības ministram. Lēmumus jāpieņem profesionāļiem.

    “Nevajag Viņķelei vai Kariņam stāstīt – nēsājiet maskas. Cilvēki netic politiķiem tik ļoti, ka viņi par spīti nenēsā šīs maskas,” uzskata Tavars.

    Fragments no intervijas ar Edgaru Tavaru apskatāms zemāk:

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē