• Kia XCeed — žurnāla KLUBS lielais auto tests

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    6. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Trīs lietas – labas lietas! Žurnāla KLUBS trešais autotests ir aizvadīts, vienkopus pulcējot astoņas jaunas automašīnas un tikpat daudz mūsu uzticīgo lasītāju. Pieredzējušā Paula Timrota vadībā devāmies gandrīz 300 kilometru garā piedzīvojumā no Rīgas līdz Koknesei un atpakaļ, lai pašmāju ceļos izmēģinātu ekoloģiskas, pievilcīgas, dinamiskas un arī ļoti vīrišķīgas automašīnas.

    Pilsētas krosoveri piedzīvo uzplaukumu, un KIA XCeed ir viens no šīs klases progresīvākajiem modeļiem, demonstrējot hečbeka un SUV labākās īpašības. Modernais krosovers nodrošina daudz vietas gan pasažieriem, gan bagāžai, turklāt tā vadāmība ir azartiskāka nekā klasiskam SUV.

    Braucēju viedokļi:


    Uldis Ķempe, būvkonstrukciju projektēšanas inženieris

    Ļoti ergonomisks krosovers. Iesēžoties salonā, ir viegli atrast ērtu sēdpozīciju un aprast ar funkciju izvietojumu. Dzinēja tilpums nav liels, taču tam ir pietiekama jauda un spēcīgs uzrāviens, piešķirot braucienam azartu. Ja man būtu nepieciešams darba auto, šī būtu piemērota izvēle.


    Jānis Mažrims, zemes ierīcības inženieris

    Visvairāk XCeed izmēģināju pilsētā, tāpēc varu apgalvot, ka tieši šādiem apstākļiem tas ir ļoti piemērots. Kompakts, ērti vadāms un viegli pārskatāms krosovers. Pārsteidz, ka šim auto ir automātiskās parkošanās funkcija un citas modernas drošības un komforta sistēmas. 1,6 litru T-GDI motors ir ļoti dinamisks un patīkams ikdienas lietošanā.


    Emīls Potāpovs, tūrisms, pasākumu veidošana

    Daudzpusīgajam XCeed krosoveram ir ļoti patīkama dinamika. Automātiskā transmisija ļoti ātri noreaģē uz vadītāja darbībām, veikli un vienmērīgi pārslēdzot pārnesumus. Arī atrašanās salonā ir patīkama – ērti sēdekļi, viegli saprotams interfeiss un simpātiska stūre.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē