• Stradiņa slimnīca aicina uz bezmaksas konsultācijām pie plastikas ķirurgiem

    Veselība
    Santa.lv
    Santa.lv
    4. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Pirmdien, 9.martā, Paula Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā norisināsies akcija Skaistuma diena. Akcijas ietvaros laika posmā no 11.00 līdz 17.00 interesentiem būs iespēja saņemt bezmaksas konsultācijas pie sertificētiem plastikas ķirurgiem par estētisku un funkcionālu problēmu risināšanu.

    Pieredzējušas plastikas ķirurģes Ina Freimane un Laura Liepiņa pieņems pacientus pēc iepriekšēja pieraksta, tāpēc, lai reģistrētos konsultācijai, lūgums, zvanīt pa tālruni 67069393.

    Mutes, sejas un žokļu ķirurģijas centrs ir pirmā medicīnas iestāde Baltijas valstīs, kurā kopš 1980.gada tiek veiktas plastiskās ķirurģijas operācijas sejai un ķermenim. Pieredzējuši plastikas ķirurgi ar modernām, veselību saudzējošām un pasaules standartiem atbilstošām medicīnas tehnoloģijām veic tādas operācijas kā sejas plastisko ķirurģiju – augšējo un apakšējo plakstiņu korekciju (Blefaroplastiku); deguna plastiku (Rinoplastiku), ausu, sejas plastiku; ķermeņa plastisko ķirurģiju – vēdera ādas nostiepšanu (Abdominoplastiku); krūšu palielināšanu, samazināšanu, pacelšanu; mazo kaunuma lūpu korekciju (Labioplastiku).

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē