• Spageti ar kaltētiem tomātiem un baziliku

    Itālijas virtuve
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    5. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Spageti ar kaltētiem tomātiem un baziliku
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Spageti ar kaltētiem tomātiem un baziliku
    Klasiska Itālijas garša, kas uzburama divdesmit minūtēs. Tik vienkārši un lieliski!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Pagatavošana
    20m
    1 vērtējums
    0/5

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē