• Biešu spageti ar valriekstiem un fetu

    Pamatēdieni
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    13. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Biešu pasta ar fetu un valriekstiem
    Foto: Ieva Andersone
    Biešu pasta ar fetu un valriekstiem
    Bietes un makaroni var šķist nesaderīgs pāris, taču patiesībā garšo lieliski! Veselīga mērce, kas bagāta ar vērtīgajām taukskābēm, vitamīniem un minerālvielām, turklāt smukā, košā krāsā.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m

     

    • Novāra spageti ar krietnu šķipsnu sāls – saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma. 
    • Bieti, ķiplokus, čili, olīveļļu, sāli sablendē viendabīgā masā. 
    • Spageti nokāš, atstāj nedaudz vārīšanas ūdens.
    • Turpat katlā tiem pievieno sablendētās bietes.
    • Kārtīgi sajauc, lai košā mērce apņem katru makaronu.
    • Ja nepieciešams, pievieno nedaudz saglabātā vārīšanas ūdens, tas mērci padarīs vijīgāku un krēmīgāku.
    • Sadala pa šķīvjiem, pārkaisa ar riekstiem, sadrupinātu fetu un rukolas lapiņām.
    • Pārslaka ar citrona sulu un olīveļļu, pārkaisa piparus. 

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē