• Pusgatavo ērkšķogu čatnijs ar datelēm

    Uzkodas un salāti
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    24. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pusgatavo ērkšķogu čatnijs ar datelēm
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Pusgatavo ērkšķogu čatnijs ar datelēm
    Patīkami skābens čatnijs, kas labi papildinās grilētas gaļas ēdienus. Šo dārza ogu čatniju no pārējiem atšķirs tas, ka savu mūžu tas sāk cepts!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas

     

    Pasniedz pie tvaicētas putnu gaļas, cūkgaļas, rīsiem. Galvenais, lai pamat­ēdiens ir ar neitrālu garšu un pikantajam čatnijam ir fons, uz kura izcelties.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē