• Šobrīd

    weather img

    Rīga +27°C

    Vidusjūras diēta kapsulās
    Cardioace logo

    Pīrāgs ar spinātiem un fetu

    Piknika ēdieni
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    8. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pīrāgs ar spinātiem un fetu
    Foto: Ieva Andersone
    Pīrāgs ar spinātiem un fetu
    Izcila uzkoda pārgājienam vai piknikam – sulīgs un sātīgs sāļais pīrāgs.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    30m
    • Pannā uz vidēji lielas liesmas liek sīpolus, ķiplokus, bekonu. Maisot apcep, līdz sīpoli mīksti un caurspīdīgi.
    • Pievieno spinātus un maisot karsē vēl pāris minūtes. Noņem no uguns un iedrupina sieru, pievieno sāli un piparus, sajauc.
    • Krāsni uzkarsē līdz 200 grādiem, cepamplāti ietauko.
    • Mīklu sadala divās daļās un viegli izrullē – kārtu, kas tiks klāta virspusē, izrullē nedaudz plānāku par apakšējo.
    • Vienu kārtu klāj uz plāts, uz tās vienmērīgi ieklāj spinātu masu.
    • Pāri klāj otru mīklas kārtu, maliņas salipina un cieši aizrullē.
    • Apziež ar olu, virspusi sadursta ar dakšiņu.
    • Šauj krāsnī un cep apmēram 15 minūtes, līdz virsma brūna un spīdīga. Izņemtu no krāsns nedaudz padzesē.
    • Līdzi ņem sadalītu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    8 veidi, kā gardi pagatavot VIČI surimi

     

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+