• Pikantās salātu bļodiņas ar liellopa karbonādi

    Gaļas ēdieni
    Daina Lapiņa
    6. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Vienkārši, bet šiki – salātu bļodiņas ar gaļu.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    35m
    • Gaļu sagriež strēmelītēs, sēnes šķēlītēs, burkānus salmiņos, visu pannā sakarsētā eļļā apmaisot cep dažas minūtes, līdz gaļa kļūst brūna.
    • Sojas mērci sajauc ar 2 ēdamkarotēm tahini pastas, terijaki mērci, medu, balzametiķi, iemaisa saberztas ķiploka daiviņas, ingveru un čili pārslas, pārlej gaļai, sēnēm un burkāniem pannā, karsē vēl dažas minūtes, līdz mērce sabiezē un gaļa, sēnes un burkāni ir mīksti.
    • Ja vajag, pievieno vēl sāli.
    • Salātu lapas liek kopā pa divām, uz katras dubultlapas liek pa tējkarotei sezama pastas, virsū sadala cepto gaļu ar sēnēm un burkāniem.
    • Pārkaisa sezama sēkliņas un sagrieztus sīpollociņus.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē