Pikantās salātu bļodiņas ar liellopa karbonādi

Gaļas ēdieni
Daina Lapiņa
6. jūlijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Vienkārši, bet šiki – salātu bļodiņas ar gaļu.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
35m
  • Gaļu sagriež strēmelītēs, sēnes šķēlītēs, burkānus salmiņos, visu pannā sakarsētā eļļā apmaisot cep dažas minūtes, līdz gaļa kļūst brūna.
  • Sojas mērci sajauc ar 2 ēdamkarotēm tahini pastas, terijaki mērci, medu, balzametiķi, iemaisa saberztas ķiploka daiviņas, ingveru un čili pārslas, pārlej gaļai, sēnēm un burkāniem pannā, karsē vēl dažas minūtes, līdz mērce sabiezē un gaļa, sēnes un burkāni ir mīksti.
  • Ja vajag, pievieno vēl sāli.
  • Salātu lapas liek kopā pa divām, uz katras dubultlapas liek pa tējkarotei sezama pastas, virsū sadala cepto gaļu ar sēnēm un burkāniem.
  • Pārkaisa sezama sēkliņas un sagrieztus sīpollociņus.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+