Pikantās salātu bļodiņas ar liellopa karbonādi

Salātu bļodiņas ar gaļu
Gaļas ēdieni
Daina Lapiņa
7. maijs

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
35m
  • Gaļu sagriež strēmelītēs, sēnes šķēlītēs, burkānus salmiņos, visu pannā sakarsētā eļļā apmaisot cep dažas minūtes, līdz gaļa kļūst brūna.
  • Sojas mērci sajauc ar 2 ēdamkarotēm tahini pastas, terijaki mērci, medu, balzametiķi, iemaisa saberztas ķiploka daiviņas, ingveru un čili pārslas, pārlej gaļai, sēnēm un burkāniem pannā, karsē vēl dažas minūtes, līdz mērce sabiezē un gaļa, sēnes un burkāni ir mīksti.
  • Ja vajag, pievieno vēl sāli.
  • Salātu lapas liek kopā pa divām, uz katras dubultlapas liek pa tējkarotei sezama pastas, virsū sadala cepto gaļu ar sēnēm un burkāniem.
  • Pārkaisa sezama sēkliņas un sagrieztus sīpollociņus.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs