• Grilēta vistas fileja ar dārzeņu salsu

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    22. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    **Grilēta vistas fileja ar dārzeņu salsu**
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    **Grilēta vistas fileja ar dārzeņu salsu**
    Pavasaris un vasara ir laiks viegliem, vienkāršiem, sulīgiem ēdieniem. Šis būs tieši šāds – viegla, grilēta vistas fileja ar aromātisku, veselīgu dārzeņu salsu – ātri, gardi un veselīgi!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Vistas fileju sagriež gabalos, paklapē plānākus.
    • 1 ēdamkaroti eļļas sajauc ar sāli un pipariem, ar maisījumu pārklāj filejas gabalus.
    • Liek uz sakarsēta grila, apgrozot izcep.
    • Salsai gurķi un redīsus sagriež smalkos kubiņos, piparmētru lapiņas sasmalcina.  
    • 2–3 ēdamkarotes eļļas sakuļ ar rīvētu citrona miziņu, sulu un medu, iemaisa sasmalcinātos dārzeņus, piparmētras un sakapātus valriekstus, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
    • Salsu pārliek grilētajiem vistas filejas gabaliem.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē