• Šobrīd

    weather img

    Rīga +23°C Skaidrs, Z vējš, 1.03 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Grilēta vistas fileja ar dārzeņu salsu

    Grilēšana
    Daina Lapiņa
    22. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    **Grilēta vistas fileja ar dārzeņu salsu**
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    **Grilēta vistas fileja ar dārzeņu salsu**
    Pavasaris un vasara ir laiks viegliem, vienkāršiem, sulīgiem ēdieniem. Šis būs tieši šāds – viegla, grilēta vistas fileja ar aromātisku, veselīgu dārzeņu salsu – ātri, gardi un veselīgi!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Vistas fileju sagriež gabalos, paklapē plānākus.
    • 1 ēdamkaroti eļļas sajauc ar sāli un pipariem, ar maisījumu pārklāj filejas gabalus.
    • Liek uz sakarsēta grila, apgrozot izcep.
    • Salsai gurķi un redīsus sagriež smalkos kubiņos, piparmētru lapiņas sasmalcina.  
    • 2–3 ēdamkarotes eļļas sakuļ ar rīvētu citrona miziņu, sulu un medu, iemaisa sasmalcinātos dārzeņus, piparmētras un sakapātus valriekstus, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
    • Salsu pārliek grilētajiem vistas filejas gabaliem.

     

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+