Marinēti cāļu pusspārni uz zaļa paklāja

Uzkoda
29. aprīlis, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Pagatavo kraukšķīgus cāļu pusspārnus saldajā čili mērcē.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
40m

Laima sulu sajauc ar sojas mērci un saldo čili mērci. Pārlej cāļu pusspārniem, labi sajauc, lai visi ir pārklāti, uz dažām stundām vai visu nakti liek ledusskapī, pa reizei apmaisot. No marinādes izņemtus liek cepešpannā, pārkaisa nedaudz sāls un piparu, pārlaista eļļu un krāsnī 230 grādu temperatūrā apgrozot cep gatavus, aptuveni 20 minūtes.

Pagatavo mērci, sajaucot visas sastāvdaļas, pēc garšas pieber sāli, piparus un nedaudz cukura. Zaļajam paklājam gurķi un selerijas kātus sagriež vienāda garuma stienīšos, un tādā garumā sagriež arī lokus. Tos sakārto kā paklāju, virsū liek ceptos cāļu pusspārnus, pasniedz ar pagatavoto mērci, kurā var apmērcēt gan spārniņus, gan paklāja dārzeņu stienīšus.

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+