Ceptas vistu filejas ar fetu, lociņiem un spinātiem

Ceptas vistu filejas ar fetu, lociņiem un spinātiem.
Vistas gaļas ēdieni
Daina Lapiņa
26. aprīlis

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
50m
  • Kaltētos tomātus sagriež mazos gabaliņos, ķiplokus sasmalcina, lociņus sagriež, visu iemaisa sadrupinātā fetā, pievieno arī piparus. Sāli nevajag, jo feta un tomāti ir pietiekami sāļi.
  • Vistu filejas horizontāli iegriež, izveidojot kabatas. Katru kabatu cieši piepilda ar sagatavoto masu, pārkaisa ar pipariem un pavisam nedaudz sāls, pārtin ar prošuto, pančetas vai bekona šķēlīti.
  • Cepamveidnē ielej nedaudz eļļas, izklāj ar timiāna zariņiem, virsū liek pildītās vistu filejas, arī tās pārslaka ar eļļu.
  • Veidni liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā cep 30 minūtes. Uz dažām minūtēm var ieslēgt grilu, lai filejas apbrūnētu, tad izņem no krāsns.
  • Pasniedz ar zaļiem salātiem.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs