Cepti vistas stilbiņi medus un lavandas glazūrā

Bagātini gaļas ēdienus ar lavandas ziediņiem, tie piešķir izteiksmīgu garšu un noformējumu.
Vistas ēdieni
19. augusts

Drukāt

Saglabāt

Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
25m
Kopējais laiks
45m

Vistu stilbiņus pārkaisa ar sāli un pipariem, liek cepamveidnē, klāt var pielikt kādu timiāna vai rozmarīna zariņu, pārslaka nedaudz eļļas, krāsnī 200 grādu temperatūrā cep 15 minūtes. Pa to laiku pagatavo glazūru. Katliņā liek medu un balzametiķi, pievieno lavandas ziedus un Vidusjūras garšaugu maisījumu, lēni karsē apmaisot, līdz viss ir sajaucies, uzvāra, dažas sekundes vāra un no uguns noņem.

Pēc 15 minūšu cepšanās stilbiņus pārsmērē ar pagatavoto glazūru un cepšanu turpina vēl 20–25 minūtes, ik pēc 5 minūtēm stilbiņus pārsmērējot ar glazūru.

 

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs