Cepti vistas stilbiņi medus un lavandas glazūrā

Vistas ēdieni
19. augusts, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Bagātini gaļas ēdienus ar lavandas ziediņiem, tie piešķir izteiksmīgu garšu un noformējumu.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
25m
Kopējais laiks
45m

Vistu stilbiņus pārkaisa ar sāli un pipariem, liek cepamveidnē, klāt var pielikt kādu timiāna vai rozmarīna zariņu, pārslaka nedaudz eļļas, krāsnī 200 grādu temperatūrā cep 15 minūtes. Pa to laiku pagatavo glazūru. Katliņā liek medu un balzametiķi, pievieno lavandas ziedus un Vidusjūras garšaugu maisījumu, lēni karsē apmaisot, līdz viss ir sajaucies, uzvāra, dažas sekundes vāra un no uguns noņem.

Pēc 15 minūšu cepšanās stilbiņus pārsmērē ar pagatavoto glazūru un cepšanu turpina vēl 20–25 minūtes, ik pēc 5 minūtēm stilbiņus pārsmērējot ar glazūru.

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+