• Virsnīte par sievietēm, kuras nevēlas bērnus: Mēs drīkstam atļaut sev neturpināties

    Mamma
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Natalia Golubova
    Raidījumā «Māmiņu klubs» uz sarunu aicinātas divas mammas – Kristīne Virsnīte un Kristīne Dzenīte. Sarunas laikā viņas dalīsies pārdomās par sievietēm, kurām nav bērnu vai arī ir daudzbērnu mammas. Viņas neslēps – neviens nav tiesīgs tiesāt katras sievietes izvēli.

    Raidījums «Māmiņu klubs» rudenī aizsāka skaļas tēmu rubrikas, par kurām bieži vien runājam reti vai pārāk maz par to zinām. Viena no tādām tēmām bija par sievietes dzīvi bez bērniem.

    Saturu veidotāja Kristīne Virsnīte atzīst un piekrīt, ka mūsdienās sievietei izvēlēties dzīvot dzīvi bez bērniem ir vieglāk, jo sabiedrība kļūst pieņemošāka.

    «Pat tad, ja tā ir izvēle, kāpēc cilvēks nedrīkstētu izvēlēties dzīvot bez bērniem. Es domāju, ka mēs ieejam tādā domāšanā, un sākam kļūt pieņemošāki, jo kādreiz tas absolūti šķita, nē, bet mēs drīkstam atļaut sev neturpināties.»

    Sarunas laikā viņa atzīst, ka vienmēr būs cilvēki, kas par to būs kategoriski pret un vienmēr būs tādi tuvinieki, kas jautās pēc mazbērniem, bet ir jāatceras, ka sievietes izvēle paliek viņas izvēle, neatkarīgi, ko apkārtējie par to saka.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē