• «Audi» bargos apstākļos testē «Q6 e-tron» prototipu

    Konceptauto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    17. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Audi Q6 e-tron» prototips, kas ir tuvu sērijveida ražošanas versijai, ir vien sākums lielākajai jaunu modeļu ofensīvai četru riņķu zīmola vēsturē. «Audi» līdz 2025. gadam tirgū laidīs vairāk nekā 20 jaunus modeļus, no kuriem vairāk nekā desmit būs elektroautomobiļi. Ar «Q6 e-tron» tiks aizsākta elektroauto ražošana arī Ingolštates rūpnīcā. Šajā ražotnē ieviestā akumulatoru montāžas līnija liecina par «Audi» spēcīgo apņemšanos elektromobilitātes attīstībā.

    «Audi» šobrīd testē sērijveida ražošanas «6 e-tron» prototipu Eiropas tālajos ziemeļos, ievērojot stingrus drošības noteikumus. «Q6 e-tron» modeļa ģimene ir pirmā, kas veidota uz jaunās PPE («Premium Platform Electric») tehnoloģiju platformas.

    Ar 800 voltu elektrisko sistēmu, jaudīgiem un efektīviem elektromotoriem, inovatīvu akumulatoru un uzlādes vadības sistēmu, kā arī jaunizveidoto elektronikas arhitektūru sērijveida ražošanas «Q6 e-tron» prototips iezīmē nākamo lielo soli «Audi» modeļu elektrifikācijā un digitalizācijā.

    Gaidāmie «Q6 e-tron» modeļi, kas tiks piedāvāta SUV un «Sportback» virsbūves versijās, atspoguļo ilgtspējīgu ražošanu, attīstīto Ingolštates ražotnes darbaspēka kvalifikāciju un uzņēmuma elektrifikācijas nākotnes virzienu.

    «Audi» arvien straujāk kļūst par vadošo savienotas, pilnībā elektriskas augstākās klases mobilitātes nodrošinātāju. Turklāt šī attīstība tiek balstīta uz spēcīgiem ekonomiskiem pamatiem: «Audi» grupa 2022. finanšu gadu noslēdza ar rekordaugstiem finanšu rezultātiem.

    «Mūsu stratēģija Vorsprung 2030 sniedz īstās atbildes pat vairāku krīžu laikā,» saka AUDI AG izpilddirektors Markus Dīsmans.

    «Mēs pilnībā koncentrējamies uz ilgtspējību un sistemātisku mūsu produktu digitalizācijas un elektrifikācijas virzību.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē