• Pieci praktiski padomi auto nomai ziemas sezonā

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    14. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Automašīnas noma ziemā var būt ērts veids, kā pārvietoties slēpošanas kūrortos un sniegotos apstākļos arī citviet. Tomēr svarīgi ir ievērot piesardzības pasākumus un sagatavoties ceļojumam jau laikus. Lai ceļojums būtu ne tikai ērts, bet arī drošs, auto nomas tiešsaistes platformas eksperti apkopojuši noderīgus padomus, kas palīdzēs sagatavoties auto nomai ziemas sezonā.

    1. Izvēlieties ziemas braukšanai atbilstošu auto

    Pirms rezervējat auto, apdomājiet savas vajadzības un ceļojuma plānu. Ja plānojat doties uz sniegotu un kalnainu reģionu, izvēlieties auto ar pilnpiedziņu. Ziemas riepas, drošības sistēmas un citi braukšanai piemēroti elementi palīdzēs jums izbaudīt ceļojumu, neuztraucoties par neērtībām.

    2. Rezervējiet auto laikus

    Ziemas sezonā pieprasījums pēc auto nomas var būt palielināts, it īpaši populārākajos ziemas kūrortos. Lai nodrošinātu sev vēlamo automašīnas klasi un izvairītos no pārmērīgi augstām cenām, rezervējiet auto laikus.  

    3. Izprotiet nomas noteikumus un apdrošināšanu

    Veltiet laiku, lai izlasītu un izprastu nomas noteikumus, īpaši ziemā. Jautājiet par apdrošināšanas polises izmaksām, iekļauto aprīkojumu ziemas apstākļiem un apdrošināšanas segumu dažādiem gadījumiem. Pārliecinieties, ka esat informēts par jebkādām papildu izmaksām.

    4. Pārbaudiet ziemas aprīkojumu

    Pirms dodaties ceļojumā, pārliecinieties, ka auto ir aprīkots ar visiem nepieciešamajiem ziemas drošības piederumiem. Ziemas cimdi, sniega birste un pretslīdes ķēdes (ja nepieciešamas) jums palīdzēs saglabāt drošību un izvairīties no neparedzētām situācijām. Ja prognozējat īpaši aukstus laikapstākļus, iesakām ņemt līdzi savu ziemas drošības komplektu. Tas var ietvert sniega lāpstu, segas, lukturīti un īpaši siltu apģērbu, kas dotu papildu nodrošinājumu un sirdsmieru.

    5. Saglabājiet nomas dokumentus un saplānojiet ceļu

    Saglabājiet svarīgu informāciju, piemēram, auto nomas līgumu, apdrošināšanas dokumentus un telefona numuru palīdzībai uz ceļa. Pirms ceļojuma plānojiet maršrutu, ņemot vērā ceļa apstākļus, un atcerieties, ka ceļošana ziemā var prasīt vairāk laika nekā parasti. Ja jums rodas problēmas ar nomas automašīnu, nevilcinieties sazināties ar nomas kompāniju, lai saņemtu palīdzību.

    «Arī ziemas sezonā novērojam, ka cilvēki labprāt ceļojumos pārvietojas ar nomas auto. Saņemam rezervāciju pieteikumus no klientiem dažādās valstīs, kurās tiek piedāvāti ziemas kūrorti, pārsvarā tie ir gadījumi, kad nepieciešama automašīna, lai nokļūtu no lidostas līdz slēpošanas kalniem,» saka «Booking Group Corporation» valdes priekšsēdētājs Alens Baibekovs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē