• Sākas «Labo darbu nedēļa»

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    9. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    No šodienas līdz 15.oktobrim, norisināsies labdarības organizācijas «Palīdzēsim.lv» akcija «Labo darbu nedēļa», informē akcijas organizatoru komandas pārstāve Ilze Skuja.

    Šobrīd «Labo darbu nedēļas» interaktīvajā kartē jau iezīmēti 34 plānotie darbi ar vairāk nekā 2700 dalībnieku iesaisti. Akcijas dalībnieki iecerējuši veikt dažādus labos darbus.

    Piemēram, Vecumnieku vidusskolas pirmsskolas grupas «Ezīši» un «Pelēni» bērni kopā ar audzinātājām un sadarbībā ar vecākiem sarūpēs dažādus gardumus (tēju, kafiju, cepumus, konfektes, ievārījumu u.c.), lai daudzfunkcionālā centra «Sarkanā skola» klienti lietainās, drēgnās pēcpusdienās varētu kopīgi darboties, īsināt laiku un baudīt gardumus.

    «Palīdzēsim.lv» atgādina, ka «Labo darbu nedēļas» dziļākā būtība un jēga ir iesākt brīvprātības un labdarības procesus, lai labie darbi kļūtu par ikviena ikdienu, negaidot Ziemassvētkus vai «Labo darbu nedēļu».

    Akcijas laikā darbojas interaktīva mājaslapa ar Latvijas karti, kur ikvienam dalībniekam ir iespēja atzīmēt savu plānoto vai/un paveikto labo darbu «http://labodarbunedela.palidzesim.lv». Tajā arī ir iespēja ieskatīties un gūt iedvesmu savam labajam darbam no iepriekšējo gadu piemēriem.

    Lai iedvesmotu viens otru un vairotu labo, kad labais darbs ir veikts, iedzīvotāji aicināti par to pastāstīt sociālajos tīklos ar tēmturi «#LaboDarbuNedela».

    Savukārt, ja kādam ir nepieciešama palīdzība, iedzīvotāji aicināti rakstīt uz e-pastu «[email protected]».

    «Labo darbu nedēļa» ir laiks, kad iedzīvotājus aicina palīdzēt gan līdzcilvēkiem, gan dzīvniekiem, gan Latvijas dabai, gan sabiedrībai kopumā. Tā ir nedēļa, kad visa Latvijas sabiedrība tiek aicināta paveikt lielus vai mazus darbus, kas neprasa finansiālu ieguldījumu, tikai brīvo laiku un enerģiju. 2022.gadā akcijas aicinājumam atsaucās teju 16 000 cilvēku, paveicot vairāk nekā 300 labos darbus Latvijā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē