• Kas notika pēc princeses Keitas paziņojuma par slimību? Viņa pametusi Vindzoras pili helikopterā

    Karaliskā ģimene
    Marta Kalniņa
    26. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Velsas princese Keita Midltone ir populārākā un mīlētākā karaliskā persona Lielbritānijā.
    Foto: Shutterstock
    Velsas princese Keita Midltone ir populārākā un mīlētākā karaliskā persona Lielbritānijā.
    Lai gan Velsas princese Keita Midltone visai pasaulei par savu ilgās prombūtnes iemeslu – viņa ārstējas no vēža – interese un satraukums par populārāko karalisko personu nerimst.

    Viss, kas šobrīd nepieciešams Keitai Midltonei, ir miers un atbalsts. Ja atbalstu viņa saņem pārpārēm – gan no ģimenes, gan tautiešiem un faniem visā pasaulē, prinča Harija un viņa sievas Meganas vēlējums baudīt mieru un saglabāt privātumu nav tik viegli sasniedzams. Savu diagnozi Keita izvēlējās neprecizēt, un ap to tiek veidoti dažādi minējumi. Mediju interese par princeses gaitām nerimst. Tāpēc ģimene pieņēmusi lēmumu uz laiku aizbēgt no ziņkārīgo uzmanības. Izdevums «Mirror» vēsta, ka drīz pēc publiskā video paziņojuma – 24. martā –  Keita Midltone kopā ar bērniem un vīru princi Viljamu iekāpusi helikopterā un devusies nezināmā virzienā. Viņi pametuši Vindzoras pili, lai ģimeniskā atmosfērā netraucēti pavadītu Lieldienas brīvdienas. Visticamāk viņi devušies uz karalisko lauku īpašumu Norfolkā.

    Iepriekš Bekingemas pils vēstīja, ka pēc katoļu Lieldienām princese atgriezīsies pie karalisko pienākumu pildīšanas. Visticamāk, ka tas tomēr nenotiks. 42 gadus vecā Keita visus spēkus šobrīd velta tam, lai pēc iespējas ātrāk uzveiktu ļauno slimību. Viņas lielākais atbalsts ir ģimene, īpaši princis Viljams, kurš tagad cenšas iespējami daudz laika veltīt sievai un bērniem. Aprīļa beigās princis Viljams un Keita Midltone svinēs kāzu 14. gadadienu.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē