• Pēc Keitas paziņojuma par vēzi Harijs un Megana nodod svarīgu vēstījumu

    Karaliskā ģimene
    23. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Princis Harijs un Megana Mārkla
    Foto: Shutterstock
    Princis Harijs un Megana Mārkla
    Tagad, kad Velsas princese Keita Midltone paziņojusi pasaulei, ka cīnās ar vēzi, publiski atbalstu un viedokli par notiekošo paudusi arī prinča Harija ģimene, karalis Čārlzs III un princeses brālis Džeimss.

    «Mēs novēlam veselību un drīzu atlabšanu Keitai un visai ģimenei, un

    ceram, ka viņi varēs šo laiku pavadīt mierā, un viņu privātums tiks ievērots, »

    izdevums «Fox News Digital» nodevis Harija un Meganas vēlējumu radiniekiem un atgādinājumu visiem, kurus satrauc karaliskās ģimenes notikumi. Galvenais, kas šobrīd nepieciešams sirgstošajiem ģimenes locekļiem un viņu tuviniekiem, ir mierīgi apstākļi.  Karaliskās ģimenes apskatnieks Nils Šons pieļauj, ka šīs grūtais laiks varētu samierināt Hariju ar vecākā brāļa Viljama ģimeni. Viņu attiecības vienmēr bijušas sarežģītas, bet pēc Harija publiskajām atklāsmēm intervijās un viņa slavenajos memuāros tās nonākušas uz pavisam trauslas robežas. Nu esot laiks nolikt malā visus senos aizvainojumus un apvienoties, lai stiprinātu ģimenes garu.    

    Pēc Keitas video uzrunas publisku atbalstu princesei pauda arī viņas jaunākais brālis Džeimss, Lielbritānijas premjerministrs Roši Sunaks un vīratēvs karalis Čārlzs III, kurš šobrīd arī iet cauri šīs slimības uzliktajiem pārbaudījumiem.

    Princeses brālis Instagram publicēja savu un Keitas bērnības foto un ierakstīja: «Pa šiem gadiem mēs kopā esam pārdzīvojuši daudz ko. Kā ģimene mēs tiksim galā arī ar šo!»

    Bekingemas pils pārstāvis medijiem atklāja, ka karalis Čārlzs III ļoti lepojas ar Keitu, ka viņa tik drosmīgi pastāstījusi par savu slimību.

    Viņš arī neslēpa, ka vienā laikā ar mīļoto vedeklu uzturējies slimnīcā, un viņi atbalstījuši viens otru šajā pārbaudījumā.

    Premjers Riši Sunaks novēlēja princesei drīzu atveseļošanos un asi nosodīja visus, kas viņai tik grūtā laikā izraisījuši baumu vilni.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē