• Satraucošas ziņas no slimnīcas, kur operēja britu princesi Keitu. Sākta izmeklēšana

    Karaliskā ģimene
    Marta Kalniņa
    22. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Keita Midltone
    Foto: Shutterstock
    Keita Midltone
    Velsas princeses Keitas Midltones pazušana jau kļuvusi par masu histēriju. Tagad jau ne tikai briti par katru cenu grib izdibināt šo noslēpumu, un brīžiem krietni pārkāpj robežas, pat balansējot uz nozieguma robežas.

    Lielbritānijas iemīļotākā karaliskā persona kopš operācijas ir pazudusi, karaļnams uzvedas noslēpumaini un briti sacēluši trauksmi – meklējam Keitu! Ne oficiālās bildes, kuras turklāt ir konstatētas dīvainas manipulācijas, ne video no zemnieku veikaliņa apmeklējuma neraisa ticību, ka ar Keitu viss ir labi. Vēl vairāk mulsina tas, ka atcelta princeses piedalīšanās vairākos iepriekš plānotos pasākumos, lai gan pirms tam tika vēstīts, ka viņa jau Lieldienās būšot uz strīpas.

    Nupat karaļnams, cenšoties nomierināt ļaudis, paziņoja, ka princese tagad attālināti strādājot pie Karaliskā fonda jaunā projekta,

    kas veltīts bērnu agrīnajai attīstībai. Arī tas tagad šķiet nepārliecinoši…

    Ir vairākas versijas, kāpēc princese šķiet kā akā iekritusi, un vistrakākā versija vēsta, ka operācijā kaut kas nogājis greizi, princeses dzīvība esot briesmās vai pat vēl ļaunāk – Keita vairs neesot starp dzīvajiem, un tas nez kāpēc tiekot slēpts. Tāpēc uzņēmīgākie «detektīvi» nolēma ķerties pie lietas un sākt izmeklēšanu Londonas privātklīnikā, kurš šī līdz šim sīkāk neizskaidrotā vēdera dobuma operācija tika veikta.

    Kāds klīnikas darbinieks nelikumīgi mēģināja iegūt informāciju par karaliskās pacientes slimību un ārstēšanu.

    «The Guardian» vēsta, ka šis cilvēks to esot pirmo reizi darījis jau tad, kad Keita tikko ieradās slimnīcā.  Tagad ziņkārīgo darbinieku esot notvēruši, un notiek izmeklēšana. Lielas nepatikšanas draud pašai klīnikai, jo pēc likuma par informācijas noplūdi viņiem bija jāpaziņo karaļnamam 72 stundu laikā, taču tas neesot darīts. Notikušais ir nopietni iedragā uzticību, jo visa karaliskā ģimene ir šīs slimnīcas klienti. Tajā nesen operēts arī ar vēzi slimais karalis Čārlzs III.

     Lielbritānijas veselības ministre paziņojusi, ka klīniku gaida tiesu darbi un arī milzīgs naudas sods, ja tiks noskaidrots, ka personālam bija iespēja piekļūt tik svarīgiem karaliskās pacientes datiem. Slimnīcas direktors Els Rasels apsolīja darīt visu, lai ieviestu skaidrību šajā lietā un apliecināja, ka ikviens darbinieks lieliski apzinās pacientu konfidencialitātes svarīgumu. «Mūsu klīnikā nav vietas tiem, kas apzināti grauj pacientu un kolēģu uzticību,» sacīja viņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē