• VIDEO: Princese Keita paziņo, ka viņai atklāts vēzis: Esmu ārstēšanās sākumposmā

    Karaliskā ģimene
    Marta Kalniņa
    22. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Velsas princese Keita Midltone beidzot atklāj savas ilgā sun mīklainās pazušanas iemeslu – viņai atklāts vēzis.

    Pēc ilgām klusēšanas nedēļām Keita Midltone beidzot atklāj, ka viņas pazušans iemesls ir nopietna saslimšana – vēzis. To viņa uzzinājusi pēc janvārī veiktās operācijas. Sākotnēji netika noteikts, ka viņai ir onkoloģiska saslimšana, taču tad analīzes uzrādījušas ko sliktu. «Ārsti ieteica iziet profilaktiskās ķīmijterapijas kursu, un šobrīd esmu ārstēšanās sākuma posmā,» oficiālā video paziņojumā saka princese.Tajā Keita pauž, ka šie bijuši neticami smagi mēneši. Diognoze viņai bijusi šoks. Taču onkoloģiskā saslimšana esot atklāta savlaicīgi, un viņa nodod tautai cerīgu ziņu: «Es jūtos labi un ar katru dienu kļūstu arvien stiprāka.»

    Keita arī atklāj, kāpēc tik ilgi klusējusi, dzirdot un redzot, kādas baumas vijas ap viņas pazušanu. Princese sākumā gribējusi pati apjaust notikušo un ļaut saprast to arī savai ģimenei, saviem trim mazajiem bērniem. «Man bija vajadzīgs laiks, lai atgūtos pēc nopietnas operācijas un uzsāktu ārstēšanu. Bet, pats galvenais, mums ar Viljamu bija vajadzīgs laiks, lai izskaidrotu notiekošo Džordžam, Šarlotei un Luisam viņiem vispiemērotākajā veidā un pārliecinātu, ka ar mani viss būs kārtībā,» tā Keita.

    «Ikvienu cilvēku, kurš saskāries ar šo slimību, aicinu nezaudēt ticību un cerību. Jūs neesat viens!» šādu vēstījumu pasaulei šobrīd nodod princese. 

    Šis karaliskajai ģimenei ir ļoti smags laiks, jo tikai nesen arī karalis Čārlzs III uzzināja, ka viņam ir vēzis. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē