• 54 gadu vecumā miris seriāla «Draugi» zvaigzne Metjū Perijs

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Willy Sanjuan/Invision/The Associated Press
    54 gadu vecumā miris pazīstamais amerikāņu aktieris Metjū Perijs, kurš vislabāk zināms kā viens no leģendārā seriāla «Draugi» (Friends) personāžiem – Čandlers Bings (Chandler Bing).

    Aktieris atrasts miris savās mājās Losandželosā, ASV medijiem pavēstījuši tiesībsargājošie avoti. Ziņu kanāli «LA Times» un -«TMZ» vēsta, ka aktieris atrasts bezsamaņā džakuzi pie savas mājas. Kā informē «Entertainment Tonight», notikuma vietā nav atrastas narkotiskās vielas.

    Seriāls «Draugi», kurā tika atspoguļoti sešu Ņujorkā dzīvojošu jaunu draugu likteņi, tika rādīts no 1994. līdz 2004. gadam. Perijs spēlēja visās desmit seriāla sezonās, kā arī pēdējā «Draugi: atkalapvienošanās», kas iznāca 18 gadus vēlāk, 2021. gadā. Pēdējo sēriju ASV noskatījās 52,5 miljoni, padarot to par 2000. gadu skatītāko TV seriālu.

    BBC vēsta, ka Perijs gadiem ilgi cīnījies ar atkarību no pretsāpju līdzekļiem un alkohola; vairākkārt apmeklējis rehabilitācijas klīnikas. 2016. gadā viņš raidorganizācijai BBC Radio 2 pastāstīja, ka atkarību dēļ nav varējis atcerēties trīs gadus, kad filmējies seriālā «Draugi».

    Vēl pirms piecām dienām Metju savā «Instagram» profilā ievietojis foto no džakuzi, kur izskatās relaksējies.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

    «Warner Bros TV» producentu grupa, kas veidoja seriālu «Draugi» izplatījusi paziņojumu, ka ļoti pārdzīvo par notikušo: «Metjū bija ļoti apdāvināts aktieris un neizdzēšama daļa no «Warner Bros TV Group» ģimenes. Viņa kā komiķa ietekme bija jūtama visā pasaulē un viņa mantojums dzīvos sirdīs tik daudziem. Šī ir sirdi plosoša diena un mēs sūtām mīlestību viņa ģimenei, mīļajiem un visiem uzticīgajiem faniem.» 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē