• Madara Raabe par savu izskatu: Man ir divas lietas, ko es vēlos uzlabot

    Skaistumkopšana
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Madara Raabe vērojot kā Jāni Sniedzānu sakopj viņa friziere, dalās pārdomās par skaistumkopšanas procedūrām, kuras izmanto pati. Sarunas laikā pāris arī apspriež mākslīgā skaistuma procedūras , kuras nākotnē ir iecerējusi veikt Madara.

    Realitātes šovam «Slavenības. Bez filtra» pievienojās Madara Raabe un viņas mīļotais Jānis Sniedzāns.

    Pāris kameru priekšā dalījās ar savu iepazīšanās stāstu – tagad varam viņu ikdienas gaitām. Kādā no pēcpusdienām Jānis devās pie savas frizieres, un kopīgi apsprieda skaistumkopšanas procedūras un to nepieciešamību. Jānis nav kategorisks, bet uzskata, ka katrai procedūrai ir jābūt ar mērķi.

    «Ja tu liec kaut ko sev vai taisi kaut ko, tam jābūt pa tēmai, nevis vienkārši tāpat izdomāji. Piemēram, ja sievietei tiešām nav krūtis, tad var taisīt operāciju,» saka viņš.

    Madara pati uzskata, ka ir dabīgs cilvēks, jo viņa nav veikusi ķirurģiskas iejaukšanās, taču neslēpj, ka nākotnes plānos ir veikt kādu finansiāli dārgu procedūru.

    «Es esmu salīdzinoši dabīgs cilvēks. Jā, man ir uzacis veidotas, bet kopumā es esmu apmierināta ar sevi. Man ir divas lietas, ko es vēlos uzlabot, vienu var panākt ar sportu. Otru, visticamāk, ka nākotnē nolikšu to kā prioritāti un sakrāšu tam naudu,» norāda Madara.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē