• Vai Tava mazuļa rati ir nokomplektēti rudens/ziemas sezonai?

    Reklāmraksts
    30. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Gatavi rudenim ne tikai praktiski, bet arī skaisti. Latvijā ražots, ar pārdomātu dizainu un detaļām.

    Drēgns vai lietains laiks nenozīmē sēdēšanu mājās. Tas nozīmē, ka nepieciešams atbilstošs «ekipējums».

    Ratu aksesuāriem nav jābūt vien funkcionāliem, tie var būt arī jautri un pat dot motivāciju doties laukā ar mazo arī lietainā laikā. Ja izmantosi Twinkle Twinkle LV ratu aksesuārus, uz Tevi noteikti atskatīsies ar smaidu. Twinkle Twinkle LV piedāvā visu, kas nepieciešams rudens/ziemas pastaiga ar ratiem: siltais ratu guļammaiss, lietus plēve un roku sildītāji mammai.

    Guļammaiss paredzēts no dzimšanas līdz 2,5g vecumam, tam ir iespēja regulēt galvgali – to savelkot –veidojas «ligzdiņa» un guļammaiss būs ideāls piemērot jaudzimušajam kulbiņā, galvgali izstiepjot atpakaļ – ideāli derēs ratu sēžamajai daļai. Guļammaisā ir iestrādātas atveres, kas piemērotas 5-punktu dažādu ražotāju drošības sistēmām. Savukārt iekšpusē kājgalī iestrādāts ūdensnecaurlaidīgais materiāls, lai ar kurpēm netiktu sasmērēts flīss, tam pilnībā noņemama priekšpuse.

    Lietus plēves aizturēs arī vēju un gumija, kas ir pa visu apakšmalu neļaus lietus plēvei aizpūsties vējā. Katrai lietus plēvei komplektā nāk somiņa ērtākai pārvietošanai, kuru var piestiprināt pie ratiem, lai ērtākas pastaigas un tā vienmēr būtu līdzi. Piedāvājam divu veidu lietus plēves – universālā un universālā plus. Universālā plēve paredzēta lielākajai daļai 2in1 un 3in1 ratiņiem, savukārt universālā PLUS plēve sporta tipa ratiem. Sīkāk par lietus plēvju veidiem lasi mājaslapā www.twinkletwinkle.lv

    Savukārt roku sildītāji neļauj nosalt mammas rokām, tie ir sezonas “must have” jaunajiem vecākiem.

    Twinkle Twinkle LV galvenais uzsvars ir uz to, ka bērnu ratu aksesuāriem nav jābūt tikai funkcionāliem, tie var būt arī dizainiski.

    Bērniem, kas jau izauguši no ratiem piedāvājam atstarojošās vestes, kas ļauj būt pamanāmiem tumšajos rudens/ziemas vakaros, kā bērnu dārza pastaigu laikā, tā arī kopīgā velo-izbraucienā ar vecākiem.

    Un protams, mūsu firmas zīme personalizētās mugursomas.

    Katra Twinkle prece ir rūpīgs roku darbs, kur pie katras detaļas ir piedomāts, lai atvieglotu jūsu ikdienu un precei ļautu būt ilgtspējīgai, to pat varētu nodot mantojumā.

    Vairāk par katru produktu www.twinkletwinkle.lv

    Visu mēnesi īpašo Mans Mazais lasītājiem 10% atlaide ratu aksesuāriem un atstarojošajām vestēm ar kodu “mansmazais”, atlaide neattiecās uz komplektiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē