• Uz Ventspils zinātnes centru VIZIUM pēc pozitīvām emocijām un jaunām zināšanām

    Reklāmraksts
    4. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pusotra gada laikā Ventspils zinātnes centrs VIZIUM ir uzņēmis teju 240 000 viesu no Latvijas un citām pasaules valstīm, priecējot ar interaktīvo ekspozīcijas zāli, pārsteidzošiem zinātnes šoviem un tehniski radošajām darbnīcām, kas atmodina zinātkāri gan lielos, gan mazos apmeklētājos.

    VIZIUM – nākotnes pilsēta ar interaktīviem eksponātiem, zinātnes šoviem un radošajām darbnīcām

    VIZIUM apmeklētājus sagaida vairāk nekā 80 ekspozīcijas elementu, tai skaitā izglītojoši un interaktīvi eksponāti, tematiskas radošās darbnīcas un zinātnes šovi, kur ikvienam ir iespēja ne tikai saistošā veidā izzināt STEM pasauli, bet arī izklaidēties un jautri pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem. Zinātnes centra apmeklētāji var izjust vēl iepriekš nepieredzētas sajūtas, piedzīvojot zemestrīces spēku, zīmējot virtuālajā pasaulē, iejūtoties spiega lomā lāzerlabirintā, sacenšoties airēšanā, trāpīšanā pa mērķi, kā arī pārbaudīt savas zināšanas par ģeogrāfiju, vēsturi un uzzināt daudz interesantu faktu par sevi un apkārtējo vidi. VIZIUM nodarbi sev atradīs ikviens – gan bērni, gan vecāki, gan arī vecmāmiņas un vectētiņi!

    Pašus mazākos apmeklētājus sagaidīs Mazo pētnieku galerija, kas ir kā neliela pilsētiņa ar savu veikalu, degvielas uzpildes staciju, būvniecības laukumiņu, kā arī mazo ūdens pasaulīti.

    Papildus ekspozīciju zāles apmeklējumam ikvienam ir iespēja vērot krāšņus un izglītojošus zinātnes šovus, kā arī jautri pavadīt laiku, piedaloties tehniski radošajās darbnīcās. Zinātnes centrs regulāri piedāvā jaunas darbnīcu un šovu tēmas, lai katrā apmeklējuma reizē pārsteigtu viesus ar nebijušām aktivitātēm.

    Šobrīd apmeklētājiem tiek piedāvāts zinātnes šovs «Neredzamā ķīmijas pasaule», kurā būs iespēja uzzināt, kura no ogļskābajām gāzēm ir smagāka – cilvēka izelpotā vai tā, kas izveidojusies no sausā ledus, palūkoties, kā mijiedarbojas ūdens, kā spēlējas uguns, un šovs «Transporta laboratorija», kurā apmeklētāji uzzinās, kas nepieciešams, lai transportlīdzeklis kustētos uz priekšu, kā tas mijiedarbojas ar dažādiem ceļa segumiem, kā arī, kurš pirmais uzsāka ceļu pretī mākoņiem ar gaisa balonu!

    Zinātnes šovus un radošās darbnīcas ir iespējams apmeklēt neatkarīgi no ekspozīcijas zāles!

    VIZIUM – lieliska vieta dažādiem pasākumiem un svētkiem

    Gada tumšajos mēnešos, kad laikapstākļi tik ļoti vairs nelutina, aktuāla paliek dažādu svētku svinēšanas vieta iekštelpās. Ventspils zinātnes centrs VIZIUM ir oriģināla vieta, kur organizēt visdažādākos pasākumus, piemēram, dzimšanas dienas ballītes, korporatīvos pasākumus, konferences un seminārus.

    Kas var būt labāks par jautru, aktīvu un svinīgu kopā būšanu, piedzīvojot spilgtas emocijas un izzinot jaunas lietas tuvāko draugu un ģimenes lokā? VIZIUM piedāvā plašas iespējas dzimšanas dienas svinībām ar dažādām atraktīvām aktivitātēm un darbnīcām.

    Zinātnes centrs ir ideāla vieta arī korporatīvajiem pasākumiem, sniedzot iespēju aizraujošā veidā saliedēt kolektīvu un pateikt «paldies» par darbinieku ieguldījumu uzņēmuma darbībā. Kolektīviem tiek piedāvātas dažādas aktivitātes ekspozīcijas zālē ar uzdevumiem un uzvarētāju apbalvošanu.

    VIZIUM ir pieejamas jaunas, plašas un modernas konferenču zāles, kurās iespējams organizēt dažādus pasākumus līdz pat 120 personām. Konferenču zāle ir aprīkota ar ekrānu un apskaņošanas sistēmu.

    Tāpat zinātnes centram ir plašs izbraukuma aktivitāšu piedāvājums, kas piešķirs zinātnisku odziņu jebkurā pasākumā!

    Pārsteidzoša arhitektūra

    Skaistā zinātnes centra ēka neatstāj vienaldzīgu nevienu, tāpēc VIZIUM ir piemērots galamērķis arī modernās arhitektūras cienītājiem! Savukārt foajē pārsteigs apmeklētājus ar unikālu grīdas segumu – no vairāk kā 600000 Murano stikla flīžu gabaliņiem veidota pasaules karte 365m2 platībā, kuras centrā ir izvietota Latvijas karte. Flīzes ir 100% roku darbs – tās Itālijā veidoja pasaules labākie mozaīkas speciālisti, izmantojot tradicionālas tehnikas.

    Ikvienam apmeklētājam bez maksas ir pieejama arī 30 m augstā skatu platforma, no kuras paveras skats uz Ventspils pilsētu, kas īpaši patiks mirkļu un skaisto bilžu tvērējiem!

    Uz tikšanos Ventspils zinātnes centrā VIZIUM!

     
    Uzzini vairāk par zinātnes centra piedāvājumu un iepazīsties ar iekšējās kārtības noteikumiem VIZIUM mājaslapā: vizium.lv
    Seko zinātnes centram sociālajos tīklos Facebook, Instagram un TikTok @viziumventspils

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē